Loading Map....

Dată / Timp
Date(s) - 01/07/2018 - 08/07/2018
All Day

Locație
Pensiunea Daniela***

Categorii


AAC_TRAIESTE CU TINE

ATENȚIE !!!
ACCESUL LA ACEST EVENIMENT ESTE PERMIS DOAR PERSOANELOR CARE AU FOST PREZENTE LA CEL PUȚIN UNUL DIN CELE 2 EVENIMENTE ANTERIOARE ALE CICLULUI ATELIERELE ALPHA CAMP 2017-2018: „CUNOAȘTE-TE PE TINE – IULIE 2017” ȘI/ SAU „IUBEȘTE-TE PE TINE – FEBRUARIE 2018”.
Felicitări! Vă apreciem și vă respectăm pentru dorința de a vă dezvolta și a deveni stăpânul propriei vieți!
⬇️ FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE SE AFLĂ MAI JOS ⬇️
Suntem onorați și fericiți să vă prezentăm cel de-al 3-lea eveniment din ciclul ATELIERELE ALPHA CAMP 2017-2018 cu un conținut nou, bogat și divers. Cele 7 zile de antrenament intensiv mental-fizic-spiritual-emoțional vor aduce informații și experiențe unice, continuând procesul început la cele două evenimente anterioare. „Antrenorii” noștri vă pregătesc mari surprize și vă vor ajuta să treceți la un nou nivel de înțelegere și să aplicați principiile, tehnicile și formulele pe care le veți învăța.
Detalii despre eveniment:
Perioada: 1 – 8 IULIE 2018 (de duminică până duminică)
Loc de desfășurare: Pensiunea Daniela***, Orăștioara de Jos, Județul Hunedoara
Program de desfășurare: va fi anunțat înaintea evenimentului
Cost de participare: 3.000 lei/ persoană 
Această sumă include pentru 1 persoană următoarele:
+ Cazare 7 nopți la Pensiunea Daniela*** în cameră cu 2 sau 3 locuri
+ 7 zile cu mic dejun, dejun, cină, 2 coffee breaks/ zi
+ Locul la sesiunile de seminar
+ Materialele didactice
OFERTĂ SPECIALĂ numai pentru comunitatea CashbackWorld2.800 LEI
-200 lei (!!!) prin Shopping Point Deal Focus Development (consultați biroul personal www.cashbackworld.com/ro la secțiunea Shopping Point Deals) 
În cazul în care ați achitat deja un avans pentru acest eveniment, veți plăti doar diferența până la suma de 3.000 lei (sau 2.800 lei în cazul ofertei).
Detaliile pentru plata evenimentului ATELIERELE ALPHA CAMP „TRĂIEȘTE CU TINE” le veți primi imediat după înregistrare printr-un e-mail personalizat.
⬇️ FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE SE AFLĂ MAI JOS ⬇️
Dacă aveți întrebări sau doriți să comunicați cu noi, puteți să ne contactați la office@focusdevelopment.ro și/ sau la numerele de telefon 0722.251.247. – Cristi sau/și 0724.731.116. – Anca.
De abia așteptăm să ne revedem, să învățăm, să ne distrăm și să ne dezvoltăm împreună la ATELIERELE ALPHA CAMP! Vă mulțumim că faceți Lumea un loc mai bun pentru Viață!
Vă îmbrățișăm în numele întregii echipe de „antrenori”,
Anca Jugănaru și Cristi Lazăr
Silva Method Certified Instructors by Silva Method International, Laredo, Texas, USA
LOGO FOCUS DEVELOPMENT VF Visual Key Normal
⬇️ FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ⬇️
Prin completarea formularului și trimiterea rezervării, vă dați acordul de a primi din partea Focus Development informări viitoare privind activitățile firmei (seminarii, cursuri, tabere, articole, chestionare etc.).
Nu vom face publice sub nici o formă datele dvs. personale!
După trimiterea rezervării, veți primi un e-mail cu informații suplimentare pe adresa indicată de dvs. de la Focus Development office@focusdevelopment.ro. Vă rugăm să verificați și fișierul „spam”!

Câmpurile marcate cu * sunt necesare.

Este foarte important să putem comunica telefonic cu dvs. Nu vom face public numărul dvs. de telefon.

Completarea acestui câmp este opțională.
ID-ul este numărul de înregistrare în comunitatea Cashback World (de ex.: 040.000.042.173.). Vă rugăm să treceți corect ID-ul!

cbcEXPLICAȚIE:
Cardul de fidelitate CASHBACK WORLD vă oferă până la 5% reducere la cumpărăturile efectuate la peste 75.000 de firme din 47 de țări, în aproape toate domeniile de activitate. Doar prin acest card veți primi un discount suplimentar de 4% la evenimentele Focus Development. Acest beneficiu le este oferit doar posesorilor acestui card de fidelitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest discount suplimentar, cereți cardul dvs. CASHBACK menționând textul „Doresc cardul Cashback” în câmpul „Întrebări/Observații” aflat mai jos.
Cardul de fidelitate CASHBACK vă este oferit gratuit și nu vă obligă în nici un fel la plata nici unei taxe de administrare sau a folosirii sale.

Vă rugăm să specificați aici dacă ați plătit deja un avans, ce sumă și când anume ați achitat!

NU TRIMITEM SPAM!
Nu vom face publice sub nici o formă datele dvs. personale!
Verificați încă o dată corectitudinea informațiilor și, în special, dacă ați introdus corect adresa de e-mail.
Prin trimiterea rezervării, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Generale de Utilizare și de a primi din partea Focus Development informări viitoare privind activitățile firmei (seminarii, cursuri, ateliere, colocvii, tabere, articole, chestionare etc.).
După trimiterea rezervării, veți primi un e-mail cu informații suplimentare pe adresa indicată de dvs. de la Focus Development office@focusdevelopment.ro. Vă rugăm să verificați și fișierul „spam”!

Vă respectăm și vă mulțumim pentru interes! Vă așteptăm!