Loading Map....

Dată / Timp
Date(s) - 03/02/2017 - 06/02/2017
9:00 - 20:00

Locație
Hotel IBIS Palatul Parlamentului

Categorii


simm_3-6-feb-17

Înscrierea se face cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️ 

După înregistrare veți primi un e-mail de confirmare în care vă vom comunica informații și detalii suplimentare despre eveniment.

SILVA IMMERSION = Silva Life System + Silva Intuition System

Un curs fantastic de 4 zile în care veți învăța cum să folosiți conștient frecvența Alpha a creierului în beneficiul propriu. După ce vă veți familiariza cu starea conștientă Alpha, veți învăța cum să folosiți această stare naturală pentru o mai bună concentrare, o memorie mai bună, o sănătate mai bună, creativitate crescută și intuiție activă, pentru proiecte personale legate de relații, starea financiară și orice alt aspect care considerați că poate fi îmbunătățit în viața dvs. Prin tehnici specifice de relaxare fizică și mentală și prin meditație dinamică veți avea acces la biblioteca subconștientului dvs., reușind astfel, la fel ca milioane de alți oameni din întreaga lume, să vă bucurați de o viață aflată sub controlul dvs. personal.

Cursul este rezultatul a peste 22 de ani de cercetări științifice și peste 50 de ani de practică.

Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, instructori ai Metoda Silva, certificați de către Silva Method International, Laredo, Texas, USA, vă așteaptă să vă descoperiți potențialul infinit cu care ați fost înzestrat.

Formularul de înregistrare se află mai jos. ⬇️

Detalii despre seminar:

Data: 3 – 6 FEBRUARIE 2017 (vineri, sâmbătă, duminică și luni)
Loc de desfășurare: Hotel IBIS Palatul Parlamentului
Orar de desfășurare: 09:00 – 20:00 (în fiecare zi a cursului)
Cost de participare: 1.200 lei/ persoană 1.100 lei/ persoană până la data de 20.01.2017 (după această dată, prețul cursului este de 1.200 lei/ persoană)

Ofertă Specială: 1.100 lei/ persoană numai cu plata integrală până la data de 20.01.2017

„Pachetul de Familie” oferă 10% discount suplimentar pentru oricare membru al familiei cu condiția participării împreună a membrilor familiei la același curs (exemplu: primul membru al familiei – 990 lei, al doilea membru al familiei – 990 lei, al treilea membru – 990 lei, etc.).

Aniversarea a 50 de ani de la primele cursuri publice Metoda Silva aduce un preț special pentru absolvenții care doresc să repete cursul. Ca un cadou, taxa de repetare este de doar 50 lei pentru fiecare modul de 2 zile (SLS sau SIS). Este obligatorie prezentarea legitimației/ diplomei de absolvent Metoda Silva. 

În plus, tot ca un cadou de 50 de ani de Silva, orice absolvent care repetă cursul primește automat un voucher cadou în valoare de 50 lei pe care îl poate oferi unei persoane pe care o recomandă ca nou cursant. Această sumă va reprezenta pentru noul cursant o reducere de 50 lei din prețul la zi al cursului. 

Detalii pentru plata seminarului Silva Immersion:

Către firma: SC FOCUS DEVELOPMENT SRL
CUI: RO18114628
J40/18870/2005
Cont: RO45 BTRL RONC RT02 2232 1101
Banca Transilvania sucursala Unirii-Vitan
Specificați pe ordinul de plată: „Plata curs Silva Immersion București 3 – 6 FEBRUARIE 2017 + Numele și prenumele dvs.”

Deîndată ce ați plătit, vă rugăm să ne trimiteți o copie a dovezii de plată la adresele office@focusdevelopment.ro și anca.juganaru@metodasilva.ro pentru a vă rezerva definitiv locul la seminar!

După efectuarea plății, vă vom trimite câteva informații folositoare pentru participarea dvs. la seminar!

Formularul de înregistrare se află mai jos. ⬇️

După înregistrare veți primi un e-mail de confirmare cu informații și detalii despre eveniment. Vă rugăm să verificați și folderul „spam”!

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE
la SILVA IMMERSION 3 – 6 FEBRUARIE 2017 BUCUREȘTI ⬇️

Acest eveniment s-a desfășurat deja.