Loading Map....

Dată / Timp
Date(s) - 30/01/2015 - 02/02/2015
9:00 - 19:00

Locație
Hotel Rin Central

Categorii


Silva Immersion

SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA ÎN 4 ZILE!

METODA SILVA, un curs științific unic de dezvoltare a minții și control al stresului predat de peste 48 de ani în lume și de 20 de ani și în România. De la curs pleci acasă cu lecția învățată în practică, nu cu teorie și… descurcă-te! Peste 5.000 de absolvenți din România confirmă acest fapt. Peste 14 milioane din peste 110 țări.
Personalități de succes recomandă METODA SILVA ca bază a dezvoltării personale și ca o trambulină spre autocunoaștere și autocontrol mental. Bob Proctor, Louise Hay, Dr. Wayne Dyer, Mark Victor Hansen sunt doar câteva nume. Medici, psihologi, profesori, sportivi de mare performanță, autori, scriitori, actori, oameni de afaceri, multimilionari, manageri de top, președinți de corporații, oameni politici, preoți, elevi, studenți, pensionari, mame, tați, copii… și multe profesii și categorii sociale și-au (re)pornit prin cursul Metoda Silva viața pe care o doreau.

Un curs fantastic de 4 zile în care veți învăța cum să folosiți conștient frecvența Alpha a creierului în beneficiul propriu. După ce vă veți familiariza cu starea conștientă Alpha, veți învăța cum să folosiți această stare naturală pentru o mai bună concentrare, o memorie mai bună, o sănătate mai bună, creativitate crescută și intuiție activă, pentru proiecte personale legate de relații, starea financiară și orice alt aspect care considerați că poate fi îmbunătățit în viața dvs. Prin tehnici specifice de relaxare fizică și mentală și prin meditație dinamică veți avea acces la biblioteca subconștientului, reușind astfel, la fel ca milioane de alți oameni din întreaga lume, să vă bucurați și dvs. de o viață aflată în controlul personal.

Cursul este rezultatul a peste 22 de ani de cercetări științifice și peste 45 de ani de practică.

Anca Jugănaru și Cristi lazăr, instructori Metoda Silva, atestați de către Silva International, Laredo, Texas, vă așteaptă să vă descoperiți potențialul infinit cu care ați fost înzestrat.

Ofertă specială de început de an: 1.000 lei în loc de 1.100 lei până la data de 22.01.2015!