Loading Map....

Dată / Timp
Date(s) - 28/04/2018 - 29/04/2018
10:00 - 18:00

Locație
Hotel IBIS Palatul Parlamentului

Categorii


CPSC_BLANK

Înscrierea se face cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️ 

Copilul dvs. poate și trebuie să devină stăpânul propriei vieți.
Suntem onorați să vă prezentăm cursul de antrenament mental SILVA PENTRU COPII. Acest curs este adaptarea cursului Metoda Silva la o dimensiune și înțelegere a copiilor, ca rezultat a peste 22 de ani de cercetări științifice și peste 5o de ani de practică în domeniul antrenamentului mental.
Cursul este structurat în așa fel încât copiii să învețe să-și folosească mai mult mintea și să se și relaxeze în același timp, totul cu bună dispoziție.
Beneficiul principal al cursului este dezvoltarea capacităților mentale ale copilului! Copilul va dobândi abilități de autocontrol mental, învățare rapidă și eficientă, interes pentru învățare, orientare, autocunoaștere și întărirea încrederii în sine.
Cursul acesta este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, EXCLUSIV COPIILOR ABSOLVENȚILOR cursului Metoda Silva.
Vă menționăm că este extrem de important cum vă veți comporta cu copilul dvs. după absolvirea acestui curs, dacă îl veți încuraja să urmeze principiile enunțate, să folosescă tehnicile învățate, dacă veți fi dvs. un exemplu practic și dacă veți exersa chiar împreună. Recomandăm părinților absolvenți să repete cursul pentru a își împrospăta informațiile.
IMPORTANT!! Părinții care NU SUNT ABSOLVENȚI de Metoda Silva și doresc înscrierea copiilor lor la cursul SILVA PENTRU COPII, își pot alege o dată la care să urmeze cursul pentru adulți și pot beneficia de următoarele variante promoționale, special create pentru această situație. Calendarul cursurilor îl găsiți AICI.
OFERTE:
„Pachetul de Familie 1” oferă 25% discount părintelui care participă pentru prima dată la cursul pentru adulți Silva Life System (2 zile), adică 745 lei/ copil + 600 lei/ părinte = 1.345 lei (în loc de 1.545 lei)
„Pachetul de Familie 2” oferă 25% discount părintelui care participă pentru prima dată la cursul pentru adulți SILVA IMMERSION (4 zile = Silva Life System + Silva Intuition System), adică 745 lei/ copil + 1.200 lei / părinte = 1.945 lei (în loc de 2.345 lei).
„Pachetul de Familie C+C” oferă 10% discount pentru oricare alt copil al aceleiași familii cu condiția participării împreună a copiilor la același curs SILVA PENTRU COPII. Exemplu: primul copil - 745 lei, al doilea copil - 670 leial treilea copil - 670 lei (unde este cazul) etc.
Detalii despre cursul SILVA PENTRU COPII:
Data: 28-29 APRILIE 2018 (sâmbătă și duminică)
Loc de desfășurare: Hotel IBIS Palatul Parlamentului
Orar de desfășurare: 10:00 – 18:00 (în fiecare zi a cursului)
Cost de participare: 745 
lei/ copil

Înscrierea se face cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️

Cu câteva zile înaintea cursului vă vom trimite un e-mail cu detalii privind participarea copilului dvs. la curs. Până atunci, dacă aveți întrebări sau doriți să comunicați cu noi, puteți să ne contactați la office@focusdevelopment.ro și/ sau la numerele de telefon afișate pe site-ul www.focusdevelopment.ro la secțiunea „Contact”.
De abia așteptăm să învățăm împreună cu copiii la SILVA PENTRU COPII!
Vă mulțumim!
Anca Jugănaru și Cristi Lazăr
Silva Method Certified Instructors by Silva Method International, Laredo, Texas, USA

Metoda Silva LOGO FOCUS DEVELOPMENT VF Visual Key Normal

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Câmpurile marcate cu * sunt necesare.

Vă rugăm să răspundeți cu DA sau NU!
Vă rugăm să treceți și data absolvirii cursului Metoda Silva!
Vă rugăm să treceți și numele instructorului cu care ați absolvit!

Exemplu: practică sport sau alte activități / are pasiuni / situații medicale speciale / este hiperactiv etc.
Aceste informații vor fi discutate în particular.

Este foarte important să putem comunica telefonic cu dvs. Nu vom face public numărul dvs. de telefon.

Completarea acestui câmp este opțională.
ID-ul este numărul de înregistrare în comunitatea Cashback World (de ex.: 040.000.042.173.). Vă rugăm să treceți corect ID-ul!

cbcEXPLICAȚIE:
Cardul de fidelitate CASHBACK WORLD vă oferă până la 5% reducere la cumpărăturile efectuate la peste 75.000 de firme din 47 de țări, în aproape toate domeniile de activitate. Doar prin acest card, la plata cursului SILVA IMMERSION, veți primi un discount suplimentar de 4%. Acest beneficiu este oferit doar clienților comunității Cashback World. Dacă sunteți interesat(ă) de acest discount suplimentar, cereți cardul dvs. CASHBACK menționând textul „Doresc cardul Cashback” în câmpul „Întrebări” aflat mai jos.
Cardul de fidelitate CASHBACK vă este oferit gratuit și nu vă obligă în nici un fel la plata nici unei taxe de administrare sau a folosirii sale.

NU TRIMITEM SPAM!
Nu vom face publică adresa dvs. de e-mail!
Verificați încă o dată corectitudinea informațiilor și, în special, dacă ați introdus corect adresa de e-mail.
După trimiterea rezervării, veți primi un e-mail cu informații suplimentare pe adresa indicată de dvs. de la Focus Development (office@focusdevelopment.ro). Vă rugăm să verificați și fișierul „spam”!

Vă mulțumim pentru interes! Vă așteptăm!