Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a ști ce facem bine și pentru a fi mai buni!
Vă mulțumim anticipat pentru feedback-ul oferit!

GĂSIȚI ÎN CONTINUARE FORMULARUL PENTRU FEEDBACK

Prin completarea formularului pentru feedback și trimiterea sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Generale de Utilizare și vă dați acordul către noi de a folosi integral sau parțial mesajul dvs. în cadrul paginii „Testimoniale Metoda Silva”, testimoniale pe care le punem la dispoziția celor interesați, poate viitorii noștri cursanți. Pentru confidențialitate, vom folosi doar inițialele sau/și doar prenumele dvs. și nu vom face publice datele dvs. personale și cele de contact. Mulțumim!

Câmpurile marcate cu * sunt necesare.

Vă rugăm să acordați câteva minute completării acestui formular de feedback și să ne furnizați informații importante pentru noi!

Răspunsurile dvs. ne vor ajuta să ne dăm seama de aspectele bune ale cursului pe care l-am susținut și să îmbunătățim pe viitor acolo unde este cazul. 

Vă mulțumim anticipat!

Adresa dvs. de e-mail este în siguranță. Vom folosi adresa dvs. de e-mail doar pentru comunicări legate de cursurile Metoda Silva. Nu vom face publică adresa dvs. de e-mail.

În unele situații, ar putea fi important să putem comunica telefonic cu dvs. Nu vom face public numărul dvs. de telefon.

Cum se numește cursul pe care l-ați urmat și l-ați absolvit?

Vă rugăm să oferiți o notă generală între 1 și 10, unde 10 este nota maximă! Vă rugăm să ne spuneți pe scurt ce anume v-a plăcut cel mai mult la acest curs?

Vă rugăm să oferiți o notă între 1 și 10, unde 10 este nota maximă! Vă rugăm să argumentați pe scurt!

Vă rugăm să oferiți o notă între 1 și 10, unde 10 este nota maximă! Ce v-a plăcut cel mai mult la prestația instructorilor? Ce îmbunătățiri am putea aduce din punct de vedere al prestației instructorilor?

Vă rugăm să oferiți o notă între 1 și 10, unde 10 este nota maximă! În ce aspect sau domeniu al vieții dvs. veți folosi informațiile și tehnicile asimilate la acest curs?

Enumerați primele 3 tehnici care considerați că vă vor fi de folos și pe care sunteți gata să le folosiți.

Vă rugăm să răspundeți cu DA sau NU și să argumentați pe scurt!

Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Generale de Utilizare și de a primi din partea Focus Development informări viitoare privind activitățile firmei (seminarii, cursuri, ateliere, colocvii, tabere, articole, chestionare etc.).
Vă mulțumim pentru timpul și interesul acordat!
Din ce în ce mai bine!