Cristi_PGIMS 2

Vă invităm la o incursiune în Metoda Silva!
Vă prezentăm „cel mai frecventat și de succes curs de antrenament mental al timpurilor moderne”.

Metoda Silva

Workshop-ul va avea loc
LUNI, 8 MAI 2017, între orele 19.00 și 21.30,
la Hotel IBIS Palatul Parlamentului
(Str. Izvor nr. 82-84, Sector 5).
ÎNSCRIEȚI-VĂ LA WORKSHOP CU FORMULARUL DE MAI JOS! ⬇️
Cursul Metoda Silva este recunoscut și recomandat ca fiind un curs fundamental pe traseul dezvoltării personale, punând bazele autocontrolului mental, a dezvoltării minții și a controlului stresului. 
Metoda Silva este un curs științific rezultat după 22 de ani de cercetări și experimente științifice și peste 50 de ani de practică a absolvenților din întreaga lume.  
DE CE SĂ VII LA ACEST WORKSHOP? 
1. E GRATUIT. Te „costă” doar două ore din viață pentru a afla cum funcționează creierul și mintea. 
2. VEI ȘTII CUM poți accesa mai mult de 5% din capacitățile mentale, altfel decât ai învățat la școală.
3. VEI AFLA lucruri fascinante despre cei 10% care își folosesc mai mult mintea și o fac în mod natural, apelând la frecvența Alpha a creierului.
4. VEI ÎNȚELEGE CUM poți accesa „geniul din tine” pentru a-ți împlini proiectele fără stres..
5. VEI EXPERIMENTA autocontrolul mental.
6. VEI CUNOAȘTE practicanți de Metoda Silva direct la lucru, într-o demonstrație live.
7. TE VEI SIMȚI ca între prieteni sau ca „în familie” cu instructorii Metoda Silva, Anca și Cristi.
Anca Juganaru
Despre Anca și CristiCristi Lazar
De formație profesori, dedicați programelor educaționale inovative, actuale și moderne, susțin cursurile Metoda Silva cu o pasiune pe care trebuie să o simți personal. Anca și Cristi, nedespărțiți atât în viață cât și în business, aduc în atenția „omului preocupat de sine” aspecte subtile din educația clasică primită în familie, școală și societate. 
Cu umor, cu foarte multă experiență, cu profesionalism și un fin joc intelectual, Anca și Cristi survolează principiile de bază ale funcționării creierului și minții umane, lăsând o poftă sănătoasă și aproape incredibilă de a dori să mai fii student, să înveți și să iei din nou notițe pentru viață.
Pe Anca și Cristi îi recomandă rezultatele ca practicanți ai tehnicilor Metoda Silva, experiența de cuplu ca și „învățători”, profesia de părinți, autodidacticismul permanent și dăruirea față de oameni.
„ÎMPREUNĂ, noi, Anca și Cristi, știm că suntem foarte buni, irezistibil de buni, și-i molipsim și pe alții, dacă stau suficient în preajma noastră! Am instruit și modelat peste 1.000 de absolvenți ai cursurilor Metoda Silva: medici, economiști, ingineri, profesori, oameni de vânzări, psihologi, antrenori de volei, handbal, canotaj, atletism, fotbal, alergători de performanță, olimpici sportivi, kinetoterapeuți și specialiști în recuperare medicală, terapeuți din diverse arii, actori, dansatori, muzicieni, scriitori, ziariști, trainer-i, coach-i, consultanți financiar, elevi, studenți, pensionari, oameni de afaceri, manageri de top, funcționari publici, hair-style-iști, ofițeri, jandarmi, militari de carieră, senatori, deputați, consultanți de top, speaker-i, aviatori, piloți de curse, diplomați, avocați, judecători etc. Media notelor primite după fiecare curs tinde la... 10! Și SUNTEM DIN CE ÎN CE MAI BUNI!”
La Workshop-ul INTRODUCERE ÎN METODA SILVA vă vom prezenta în linii generale istoricul, principiile, valorile și tehnicile specifice ale acestui curs fantastic. Vă vom oferi cadou și câteva tehnici pe care le puteți aplica imediat și care vă vor folosi zi de zi.
Înregistrați-vă la Workshop-ul INTRODUCERE ÎN METODA SILVA cu formularul de mai jos! ⬇️

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE
la Workshop-ul 
INTRODUCERE ÎN MEDTODA SILVA ⬇️

(veți primi un e-mail de confirmare de la adresa office@focusdevelopment.ro)

No Fields Found.


LOGO FOCUS DEVELOPMENT VF Normal