Metoda Silva

Îți prezentăm cel mai frecventat și de succes program de
ANTRENAMENT MENTAL
din aceste vremuri.

SILVA IMMERSION

AUTOCONTROL, DEZVOLTAREA MINȚII ȘI CONTROLUL STRESULUI

⬇️⬇️⬇️ ÎNSCRIE-TE CU FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE DE MAI JOS! ⬇️⬇️⬇️

(vei primi un e-mail de confirmare de la adresa office@focusdevelopment.ro)

ACESTA ESTE CEL MAI CUNOSCUT, CEL MAI EFICIENT
ȘI CEL MAI BUN PROGRAM ANTISTRES DIN LUME.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU!

Dar, mai întâi…

CITEȘTE CU ATENȚIE PÂNĂ LA CAPĂT. ÎȚI VA FI DE FOLOS.

Cursul Metoda Silva este recunoscut și recomandat ca fiind un curs fundamental pe traseul dezvoltării personale, punând bazele autocontrolului mental, a dezvoltării minții și a controlului stresului.

Metoda Silva este un CURS ȘTIINȚIFIC rezultat în urma a 22 de ani de cercetări și experimente științifice și peste 50 de ani de practică în întreaga lume.

Începând cu anul 1966 și până astăzi, Metoda Silva a ajutat peste 6 milioane de persoane din peste 110 țări să-și valorifice mintea și să-și îmbunătățească viața în moduri diferite.

Printr-un curriculum științific testat în timp, bazat pe cercetările și concluziile fondatorului său, José Silva, am ajutat absolvenții noștri să realizeze profunde și durabile schimbări pozitive în carieră, sănătate, bunăstare emoțională, relații și, mai ales, în combaterea situațiilor stresante de zi cu zi.

Peste 7.000 de români au absolvit Metoda Silva, acest curs special care te învață CUM îți poți folosi mintea mai mult și într-un mod special cu scopul de a-ți redobândi controlul și starea de echilibru și a-ți crea viața pe care o dorești, FĂRĂ STRES și într-o stare de sănătate optimă.

——————————————————————–

   

Despre ANCA JUGĂNARU și CRISTI LAZĂR

Silva Method Certified Instructors
by Silva Method International, Laredo, Texas, USA

De formație profesori, dedicați programelor educaționale inovative, actuale și moderne, susțin cursurile Metoda Silva cu o pasiune pe care trebuie să o simți personal. Anca și Cristi, nedespărțiți atât în viață cât și în business, aduc în atenția „omului preocupat de sine” aspecte subtile din educația clasică primită în familie, școală și societate

Cu umor, cu foarte multă experiență, cu profesionalism și un fin joc intelectual, Anca și Cristi survolează principiile de bază ale funcționării creierului și minții umane, lăsând o poftă sănătoasă și aproape incredibilă de a dori să mai fii student, să înveți și să iei din nou notițe pentru viață.

Pe Anca și Cristi îi recomandă rezultatele ca practicanți ai tehnicilor Metoda Silva, experiența de cuplu ca și „învățători”, profesia de părinți, autodidacticismul permanent și dăruirea față de oameni.

„ÎMPREUNĂ, noi, Anca și Cristi, știm că suntem foarte buni, irezistibil de buni, și-i molipsim și pe alții, dacă stau suficient în preajma noastră! Am instruit și modelat peste 1.000 de absolvenți ai cursurilor Metoda Silva: medici, economiști, ingineri, profesori, oameni de vânzări, psihologi, antrenori de volei, handbal, canotaj, atletism, fotbal, alergători de performanță, olimpici sportivi, kinetoterapeuți și specialiști în recuperare medicală, terapeuți din diverse arii, actori, dansatori, muzicieni, scriitori, ziariști, trainer-i, coach-i, consultanți financiar, elevi, studenți, pensionari, oameni de afaceri, manageri de top, funcționari publici, hair-style-iști, ofițeri, jandarmi, militari de carieră, senatori, deputați, consultanți de top, speaker-i, aviatori, piloți de curse, diplomați, notari, avocați, judecători etc. Media notelor primite după fiecare curs tinde la… 10! Și SUNTEM DIN CE ÎN CE MAI BUNI!”

————————————————————————

SILVA IMMERSION

13 – 16 APRILIE 2019

AUTOCONTROL, DEZVOLTAREA MINȚII ȘI CONTROLUL STRESULUI

⬇️⬇️⬇️ ÎNSCRIE-TE CU FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE DE MAI JOS! ⬇️⬇️⬇️

(vei primi un e-mail de confirmare de la adresa office@focusdevelopment.ro)

SILVA IMMERSION este cursul complet al lui José Silva în varianta originală concepută de acesta. Cuprinde ambele module de bază: Silva Life System și Silva Intuition System. Participarea la SILVA IMMERSION vă garantează o experiență intensă prin aplicarea în practică a tehnicilor predate, prin densitatea informațiilor și succesiunea acestora pe durata a 4 zile consecutive.

SILVA IMMERSION = Silva Life System + Silva Intuition System

Cursul este rezultatul a peste 22 de ani de cercetări științifice și peste 50 de ani de practică și succese pe diverse planuri: sănătate optimă, vindecare și autovindecare, creștere a imunității, relații armonioase, carieră dinamică, afaceri profitabile, schimbarea programelor limitatoare-nebenefice, memorarea și învățarea rapidă, controlul obișnuințelor (ex. scădere în greutate sau renunțare la fumat), dezvoltarea intuiției, luarea deciziilor potrivite, activarea clarviziunii etc.

Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, instructori ai Metoda Silva, certificați de către Silva Method International, Laredo, Texas, USA, vă așteaptă să vă descoperiți potențialul infinit cu care ați fost înzestrat.

⬇️⬇️⬇️ ÎNSCRIE-TE CU FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE DE MAI JOS! ⬇️⬇️⬇️

Detalii despre seminar:

Data: 13 – 16 APRILIE 2019 (sâmbătă, duminică, luni, marți)
Loc de desfășurare: Hotel IBIS Palatul Parlamentului (Str. Izvor nr. 82-84, Sector 5 – HARTA – )
Orar de desfășurare: 09:00 – 20:00 (în fiecare zi a cursului)

Cost de participare: 1.600 lei/ persoană
OFERTĂ – 12%!!!
1.400 lei/ persoană dacă se face plata până la data de 30.03.2019.
După data de 30.03, prețul cursului este de 1.600 lei/ persoană.

Pentru modulul de 2 zile (primele 2 zile), Silva Life System 13-14.04.2019 (în cadrul aceluiași curs), costul de participare este de 800 lei 700 lei/ persoană până la data de 30.03.2019 (după această dată, prețul cursului este de 800 lei/ persoană).

Costul INCLUDE: locul în sală la curs, manuale suport de curs SLS și SIS, diplomă cu sigiliu original Silva Method International, legitimație de absolvent, 1 coffee break zilnic.
Costul NU INCLUDE: cazare, masă, alte materiale didactice recomandate spre studiu în cadrul cursului.

„Pachetul de Familie” oferă 10% discount suplimentar pentru următorul membru al familiei cu condiția participării împreună a membrilor familiei la același curs.

Costul pentru repetarea cursului este de 150 lei/ modul de 2 zile (SLS sau SIS) sau 250 lei/ întreg cursul de 4 zile.
Dacă însoțiți un cursant nou recomandat personal, repetarea cursului sau a modulului este gratuită pentru dvs. Menționați în câmpul „observații” dacă repetați cursul.

De abia așteptăm să ne cunoaștem mai bine la SILVA IMMERSION, pe parcursul celor 4 zile care ne vor schimba viața în bine!

Vă mulțumim!

Anca Jugănaru și Cristi Lazăr

Silva Method Certified Instructors by Silva Method International, Laredo, Texas, USA

Footer_MS

Formularul de înregistrare se află mai jos. ⬇️