Înscrierea se face cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️
După înregistrare veți primi un e-mail de confirmare în care vă vom comunica informații și detalii suplimentare despre eveniment.
SILVA IMMERSION = Silva Life System + Silva Intuition System
SILVA IMMERSION este cursul complet al lui José Silva în varianta originală concepută de acesta. Cuprinde ambele module de bază: Silva Life System și Silva Intuition System. Participarea la SILVA IMMERSION vă garantează o experiență intensă prin aplicarea în practică a tehnicilor predate, prin densitatea informațiilor și succesiunea acestora pe durata a 4 zile consecutive.
SILVA IMMERSION, cursul de 4 zile care schimbă definitiv viața în bine oricărui participant, este cel mai avansat program de antrenament mental. Aceasta este FORMULA ORIGINALĂ a lui José Silva, un curs fundamentat pe 22 de ani de cercetări științifice și peste 50 de ani de rezultate practice dovedite.
✅Reprogramarea mentală, ✅dezvoltarea minții, ✅corectarea gândirii, ✅controlul stresului, ✅schimbarea obiceiurilor nebenefice, ✅stimularea creativității, ✅reactivarea intuiției și a clarviziunii, ✅învățarea rapidă cu o memorie activă, ✅somnul odihnitor, ✅visarea creativă, ✅clarificarea scopurilor și a deciziilor, ✅sănătatea optimă, ✅vindecarea și autovindecarea, ✅depășirea barierelor psihologice și ✅restabilirea echilibrului în toate ariile vieții sunt o parte din beneficiile acestui curs unic în lume, fenomenal și transformațional.
Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, instructori ai Metoda Silva, certificați de către Silva Method International, Laredo, Texas, USA, vă așteaptă să vă descoperiți potențialul infinit cu care ați fost înzestrat(ă).
De ce să urmați cursul SILVA IMMERSION cu noi? 🔴Pentru că 4 zile consecutive de programare și reprogramare, de exerciții susținute și ghidate, de practică într-un mediu special creat, este formula imbatabilă pentru ✅REPROGRAMAREA MENTALĂ de care aveți nevoie! Statisticile noastre arată că, după 4 zile de curs intensiv, veți pleca acasă cu ✅lecția învățată în practică,  cu ✅un bagaj de cunoștințe imens și cu ✅o parte din „probleme” deja rezolvate! Un alt mare beneficiu este faptul că noi, Anca și Cristi, 🔴avem două modalități complet diferite de a preda și susține cursul, ceea ce vă oferă ✅valoare pe mai multe paliere de cunoaștere cu ✅cunoștințe ce se absorb și se fixează rapid pe mai multe căi, prin mai multe tipuri de inteligență. Vă promitem că veți pleca acasă ‼️mai deștep(ta)ți, ‼️mai puternici, ‼️mai încrezători în forțele proprii și în viață, ‼️mai deschiși spre a decide și a acționa pentru a vă schimba viața în „Din ce în ce mai bine!”. Aaaa! Mai e ceva… 🔴suntem singurii care predăm formula originală de 4 zile a lui José Silva, SILVA IMMERSION – 4 ZILE CARE SCHIMBĂ DEFINITIV ÎN BINE VIAȚA ORICĂRUI PARTICIPANT!
Formularul de înregistrare se află mai jos. ⬇️
Detalii despre seminar:
Data: 27 – 30 IULIE 2019 (sâmbătă, duminică, luni și marți)
Loc de desfășurare: va fi anunțat
Orar de desfășurare: 09:00 – 20:00 (în fiecare zi a cursului)
Cost de participare: 1.600 lei/ persoană
OFERTA:
REDUCERE 200 lei!!! Doar 1.400 lei/ persoană cu plata integrală până la data de 13.07.2019.
După data de 13.07.2019, prețul cursului este de 1.600 lei/ persoană.
Pentru modulul de 2 zile (primele 2 zile), Silva Life System 22-23 IUNIE 2019 (în cadrul aceluiași curs), costul de participare este de 800 lei/ persoană.
„Pachetul de Familie” oferă 10% discount suplimentar pentru oricare membru al familiei cu condiția participării împreună a membrilor familiei la același curs (exemplu: primul membru al familiei – 1.400 lei, al doilea membru al familiei – 1.260 lei, al treilea membru – 1.260 lei, etc.). „Pachetul de familie” nu se oferă pentru alte promoții efectuate pe parcurs.
Costul pentru repetarea cursului este de 150 lei/ modul de 2 zile (SLS sau SIS) sau 250 lei/ întreg cursul de 4 zile.
Dacă însoțiți un cursant nou recomandat personal, repetarea cursului sau a modulului este gratuită pentru dvs. Menționați în câmpul „observații” dacă repetați cursul.
Detaliile pentru plata seminarului le veți primi după înregistrarea cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️
De abia așteptăm să ne cunoaștem mai bine la SILVA IMMERSION, pe parcursul celor 4 zile care ne vor schimba viața în bine!
Vă mulțumim!
Anca Jugănaru și Cristi Lazăr
Silva Method Certified Instructors by Silva Method International, Laredo, Texas, USA
FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ⬇️
SILVA IMMERSION 27 – 30 IULIE 2019