ATELIERELE ALPHA sunt întâlnirile regulate la care au acces absolvenții de Metoda Silva. În cadrul acestor întâlniri răspundem la întrebări, oferim consultanță și ghidaj, detaliem tehnici învățate, lucrăm la proiecte individuale și comune, ne recunoaștem succesele, învățăm de la invitați cu rezultate deosebite și ne bucurăm la maxim de mediul special creat pentru meditație și lucrul cu mintea.

ATELIERELE ALPHA este locul unde proiectele prind viață și se împlinesc! Am organizat în 2 ani de existență 41 de sesiuni offline (în sală) numărând peste 1.200 de participanți.

Vă propunem să tratați cu seriozitate ideea de a participa la ATELIERELE ALPHA pentru a dobândi încrederea necesară realizării proiectelor, pentru a fi printre oameni din ce în ce mai buni și pentru a da continuitate lucrului cu mintea dvs.

DEVINO MEMBRU AL COMUNITĂȚII „ATELIERELE ALPHA CU ANCA ȘI CRISTI”

ATELIERELE ALPHA vor continua ca și până acum cu acces permis doar absolvenților cursului Metoda Silva. Pentru o mai bună gestionare a resurselor, pentru o mai bună continuitate, pentru o responsabilitate crescută a fiecăruia dintre noi, vă propunem să alegeți unul dintre pachetele de mai jos valabil pe durata unui an de zile de la data la care îl solicitați.

Ce obțineți? Iată legenda:

AA MASTER ONLINE = sesiune online trimestrială cu durată de 2 ore în care se explică în detaliu tehnici, principii și fundamente ale meditației dinamice. Vor fi minim 4 sesiuni/ an.

AA ONLINE = sesiune online lunară în care se practică meditația, se aduc informații noi și se lucrează la un proiect de interes personal prin meditație ghidată. Vor fi minim 10 sesiuni/ an.

AA ÎN SALĂ = sesiune offline lunară cu public în care se practică meditația, se aduc informații noi și se lucrează la un proiect de interes personal prin meditație ghidată prin tehnica BEAUTIFUL MINDVor fi minim 10 sesiuni/ an.

10% OFF LA ORICE EVENIMENT = discount de 10% la cursurile/ workshopurile/ seminariile/ evenimentele organizate de Anca și Cristi pe parcursul anului de lucru (cu excepția cursului Metoda Silva).

15% OFF LA ORICE EVENIMENT = discount de 10% la cursurile/ workshopurile/ seminariile/ evenimentele organizate de Anca și Cristi pe parcursul anului de lucru (cu excepția cursului Metoda Silva).

1 REGRESIE DE GRUP GRATUIT = acces gratuit la o regresie de grup la alegere organizată de Anca și Cristi pe parcursul anului de lucru.

PACHETUL AA1 = 150 lei/ an vă oferă:

+ acces la 4 sesiuni ATELIERELE ALPHA MASTER ONLINE în valoare de 60 lei

+ acces la 10 sesiuni ATELIERELE ALPHA ONLINE în valoare de 150 lei

PACHETUL AA2 = 300 lei/ an vă oferă:

+ acces la 4 sesiuni ATELIERELE ALPHA MASTER ONLINE în valoare de 60 lei

+ acces la 10 sesiuni ATELIERELE ALPHA ONLINE în valoare de 150 lei

+ acces la 10 sesiuni ATELIERELE ALPHA ÎN SALĂ în valoare de 300 lei

+ 10% discount la orice curs/ workshop/ seminar/ eveniment organizat de Anca și Cristi pe parcursul anului de lucru (cu excepția cursului Metoda Silva)

PACHETUL AA+ = 500 lei/ an vă oferă:

+ acces la 4 sesiuni ATELIERELE ALPHA MASTER ONLINE în valoare de 60 lei

+ acces la 10 sesiuni ATELIERELE ALPHA ONLINE în valoare de 150 lei

+ acces la 10 sesiuni ATELIERELE ALPHA ÎN SALĂ în valoare de 300 lei

+ 15% discount la orice curs/ workshop/ seminar/ eveniment organizat de Anca și Cristi pe parcursul anului de lucru (cu excepția cursului Metoda Silva)

+ acces la 1 sesiune de regresie de grup la alegere organizată de Anca și Cristi pe parcursul anului de lucru.

NOTE IMPORTANTE! Vă rugăm să citiți cu atenție!

+ Oricare pachet poate fi plătit fie integral printr-o singură plată fie în 3 rate lunare cu scadență de la data la care se optează.

+ Neachitarea la scadența prevăzută duce la anularea continuității programului fără dreptul de a fi returnate sumele deja plătite.

+ La unele sesiuni în sală cu participarea unor invitați speciali, costul de acces ar putea fi majorat ca urmare a unor cheltuieli suplimentare datorate invitaților speciali. La aceste sesiuni se va percepe o diferență de plată modică pentru acoperirea cheltuielilor menționate însă niciodată nu se va percepe costul întreg al accesului ca pentru un participant fără pachet.

+ ATELIERELE ALPHA ONLINE se vor difuza într-un grup de facebook special creat pentru aceasta – numele grupului este „ATELIERELE ALPHA LIVE”. Accesul în grup este permis doar după achitarea unuia dintre pachete. Nu este permis accesul temporar în grup pentru a participa la o anumită sesiune. Toate sesiunile online vor fi arhivate în grup și vor fi accesibile oricând pentru toți membrii grupului.

+ Anca și Cristi (Focus Development) nu pot fi făcuți răspunzători pentru neparticiparea oricărui membru (cu pachetul corespunzător) la una sau mai multe sesiuni online sau offline. Programul va fi anunțat din timp pentru a se putea regla agenda fiecărui membru.

Prin comanda unuia dintre pachete și prin trimiterea comenzii, acceptați și sunteți de acord cu cele menționate în această pagină.

Comanda se face prin formularul de comandă de mai jos. După trimiterea comenzii, veți primi un email cu link pentru plata pachetului ales și o recapitulare a informațiilor.

DEVINO MEMBRU AL COMUNITĂȚII „ATELIERELE ALPHA CU ANCA ȘI CRISTI”

FORMULAR DE COMANDĂ „ATELIERELE ALPHA CU ANCA ȘI CRISTI”

(după trimiterea comenzii, veți primi un email cu detalii de la adresa „office@focusdevelopment.ro”)