Eliberează-te complet de stres cu ajutorul programului
Silva Life System

Participă în perioada 6-7 FEBRUARIE 2021 la programul de dezvoltare personală care te antrenează să îți descoperi întreg potențialul minții.

Perioada de desfășurare: 6 – 7 FEBRUARIE 2021 între orele 09:00 – 20:00

Metoda Silva a fost studiată în universități din întreaga lume. Beneficiile ei sunt probate științific.

Este un sistem validat în timp de instrumente mentale active pe care le folosesc peste 6 milioane de oameni.

De ce să urmezi cursul cu noi?

Pentru că ai 2 INSTRUCTORI EXTRAORDINARI în același timp și pe „aceiași bani”!

Este, probabil, în lume, singurul curs Metoda Silva predat de 2 instructori.

Ne recomandă: peste 22 de ani „la catedră” în sistemul clasic, peste 10 ani de experiență în prezentări și seminarii.

Peste 1.500 de expuneri cu peste 78.000 de participanți, peste 7.300 de ore „față în față” la sesiuni de coaching și consultații, peste 2.000 de absolvenți ai cursurilor noastre.

Amândoi suntem instructori certificați ai Metodei Silva, Institutul International Silva Mind Control, Laredo, Texas, SUA în baza unei școlarizări, pregătiri și practici susținute, conform unor examinări riguroase, fiind recunoscuți în lista internațională a instructorilor Metoda Silva.

Fiind părinți și profesori, furnizăm instrumente noi în procesul de educație al copiilor, foarte valoroase în relația cu școala, cu profesorii, cu colegii de clasă și cu sistemul de învățare.

Secretul unei vieți fericite este chiar în mintea ta!

Dacă ți-aș spune…

Că există o metodă prin care îți poți controla mintea și o poți face să lucreze pentru tine?

Că te poți elibera de griji și poți controla stresul?

Că poți să ai un somn odihnitorsănătate și energie fizică pentru viața de zi cu zi?

Că poți să găsești soluții creative și că te poți baza pe intuiția ta ?

Că poți să te bucuri de o sănătate de fier?

Că poți sa ajungi la greutatea optimă si să o menții fără efort?

Cum te ajută

Metoda Silva cu Anca și Cristi

Te ajută să te elibereazi complet de stres

Vei învăța cum să intri într-un nivel foarte profund al meditației în timp de câteva minte. Nimic nu te va deranja. Sunetele nu te vor distrage. Stresul se dizolvă. Productivitatea ia avânt. Grijile dispar.
Silva Immersion te conduce printr-o serie de sesiuni de meditație profundă ghidată de către instructor profundă în nivelurile Alpha și Theta.

Te ajută să îți dezvolți tiparele de gândire pozitivă

Conduce la creșterea standardelor morale și etice, a atitudinii pozitive față de membrii familiei, precum și o mai bună imagine de sine socială. Conduce, de asemenea, la o scădere a desconsiderării de sine.
Mai mult. amplifică puterea personală, ajută la prevenirea timidității, crește încrederea și cooperarea între oameni și conduce la o creștere a încrederii în sine și a bunăvoinței.

Te învață să îți accelerezi vindecarea în mod natural​

Prin Metoda Silva vei învăța o varietate de metode de vizualizare mentală create pentru a accelera capacitatea naturală a minții și a corpului tău pentru vindecare fizică și emoțională. Aceste rezultate au fost studiate și susținute de o varietate de medici practicieni.
De exemplu dr. O. Carl Simonton, cercetător de renume mondial pentru terapia cancerului, a descris Metoda Silva ca pe una dintre cele mai puternice arme unice pe care le poate oferi pacienților săi.

Te ajută să îți dezvolți creativitatea

Vei învăța cum să-ți folosești mintea creativă pentru a te ajuta să găsești soluții pentru probleme, să-ți crești creativitatea și să-ți lași inspirația să curgă.
Absolvenții Silva au folosit acest procedeu pentru a dezvolta invenții, a deschide noi afaceri sau a crea opere de artă în literatură și muzică. Autorul de bestseller Richard Bach a lăudat în mod public Metoda Silva: „disciplina mentală și vizualizarea creativă stau în spatele puterii Metodei Silva”, a spus el într-un articol din Harper s Bazaar Magazine.

Te învață cum să gândești pentru a reuși să îți atingi obiectivele

Silva Immersion este mai mult decât un curs de auto-motivare. Studiile au arătat că programele sale te determină să devii mai sigur de sine și mai pozitiv în mod permanent. Dar mai mult decât orice, vei învăța să gândești la un nivel mare, să îți setezi obiective mai mari și vei căuta să realizezi lucruri care vin în ajutorul umanității.
Fie că ai 12 sau 80 de ani, Silva te ajută să gândești la un nivel mai mare și sădește în tine dorința de neclintit de a-și îndeplini misiunea și de a face mai mult cu viața sa.

Te ajută să dormi mai bine și să practivi visurile creative

Te învață să ordoni minții tale să te lase să adormi atunci când dorești tu. De asemenea, îți arată cum să îți setezi ceasul deșteptător interior. Imaginează-ți câtă productivitate și energie vei câștiga printr-un somn odihnitor de fiecare dată! Vei mai învăța și o tehnică minunată care te va ajuta să îți amintești visele care pot conține soluții la probleme. De-a lungul istoriei oamenii au considerat visele ca și ajutor la găsirea de soluții pentru problemele lor.

Te ajută să crești performanțele sportive

Studiile au examinat efectele antrenamentului mental, inclusiv vizualizarea, pe patru grupe de atleți de nivel mondial chiar înainte de Jocurile Olimpice  care au avut loc în 1980 la Lake Placid, New York. Cele 4 grupe de atleți de elită au fost împărțite după cum urmează:

Grupa 1: a făcut 100% numai antrenament fizic
Grupa 2: a făcut 75% antrenament fizic și 25% antrenament mental
Grupa 3: a făcut 50% antrenament fizic și 50% antrenament mental
Grupa 4: a făcut 25% antrenament fizic și 75% antrenament mental

Cercetătorii au aflat astfel că grupul 4, cel care a beneficiat de cel mai mult antrenament mental, au demonstrat o performanță mai bună decât grupul 3. Mai departe, grupul 3  a performat mai bine decât grupul 2 iar grupul 2 mai bine decât grupul 1. Rezultatele au fot uimitoare. Cine s-ar fi așteptat ca atleții care au beneficiat de pregătire mentală să performeze mai bine decât cei care au făcut pregătire fizică?

Te ajută să dormi mai bine și să practici visurile creative

Prin aceste exerciții mentale testate științific, vei învăța cum să-ți folosești abilitățile intuitive înnăscute în viața de zi cu zi și să-ți folosești intuiția pentru o viață mai fericită, de succes și mai radiantă.
Un studiu condus de Universitatea de Stat din Carolina de Nord s demonstrat că studenții care au parcurs cursul Silva au demonstrat avut o creștere semnificativă a intuiției și creativității. Din cei 30 de studenți care au participat, 25 au demonstrat câștiguri în abilitățile intuitive. Patru dintre cei 5 (care nu au demonstrat îmbunătățiri) funcționau deja la un nivel intuitiv foarte ridicat înainte de curs.

Uite oferta noastră specială pentru cursul

SILVA LIFE SYSTEM cu Anca și Cristi

Un curs de 2 zile despre creier, minte și potențialul uman

Early Bird
-20%
800 RON

Disponibil până la 22.01.2021, ora 23:59

Preț întreg
1.000 RON

Disponibil până la 05.02.2021, ora 23:59

Ofertă specială -10%
900 RON

Disponibil până la 29.01.2021, ora 23:59

Repetare curs
150 RON

Disponibil până la 05.02.2021, ora 23:59

Cum îți poate schimba viața în bine practicarea exercițiilor mentale la frecvența undelor Alfa a creierului?​

Cercetarea minții umane ne sugerează faptul că cele mai multe lucruri pe care nu le dorim în viață, fie că este vorba despre cunoaștere, abundență, succes în carieră, sănătate sau fericire, se află într-o anumită stare de spirit.
Oamenii de știință numesc această stare ca fiind frecvențele Alpha și Theta ale undelor cerebrale, frecvențe întâlnite în principal în timpul somnului. Se pune întrebarea, cum să accesăm această stare a minții în timp ce suntem în stare de veghe și conștienți? Și mai important, cum să le folosim pentru a ne depăși barierele și provocările, a triumfa în calea obișnuințelor nedorite și tipare mentale negative și a ne îmbogăți anumite aspecte ale vieții?
Noi cei care predăm Metoda Silva considerăm că cheia către următorul nivel al evoluției umane este potențialul ascuns al minții. Misiunea noastră este aceea de a trezi acest potențial pentru oricine.
Încă din 1966 Metoda Silva a ajutat peste 6 milioane de oameni din 110 țări să își exploateze mintea și să își îmbunătățească viața în moduri pline de sens. Printr-un program științific și testat în timp, bazat pe descoperirile lui Jose Silva, noi ne-am ajutat absolvenții să provoace schimbări de durată, profunde și pozitive în carieră, finanțe, sănătate, bunăstare emoțională și relații.

Jose Silva este fondatorul Metoda Silva și pionier în cercetarea dezvoltării personale cu ajutorul minții.

Silva și-a dedicat viața trezirii potențialului ascuns al minții. După peste o decadă de cercetare, și-a expus descoperirile în 1966 și și-a petrecut restul vieții ca să perfecționeze și să predea Metoda Silva.


Moștenirea lui Silva este dusă acum mai departe de către Silva Internațional, o organizație destinată continuării misiunii lui.

Uite câteva din beneficile funcționării la frecvența Alpha a creierului

1.

Circulație sangvină optimă, vasodilatație, oxigenarea creierului (+90%)

2.

Îmbunătățirea funcțiilor sistemului imunitar și accelerarea proceselor de vindecare

3.

Regenerarea țesuturilor - reîntinerire și încetinirea îmbătrânirii

4.

Accelerarea învățării și îmbunătățirea memoriei

5.

Funcționare naturală a creierului - Emisfera Dreaptă + Emisfera Stângă

6.

Neutralizarea hormonilor și a enzimelor stresului

Absolvenți, susținători, promotori

În lume...

În România ...

Cursul de 2 zile Silva Life System cuprinde 17 tehnici antistres

Relaxarea Lungă + Locul Ideal de Relaxare

Curățenie Mentală + Fraze Benefice

Controlul Somnului

Controlul Trezirii

Controlul Stării de Veghe

Controlul Viselor

Levitația Mâinii și Anestezia Mănușii

Controlul Durerii de Cap/ Durerilor

Paharul cu apă

Cheile de Memorie (demonstrație practică)

Trei Degete + 5 Degete

Oglinda Minții

Controlul Obișnuințelor

Laboratorul și Sfătuitorii

De ce să urmezi cursul acesta?

Uite ce spun absolvenții noștri depre noi

Dacă nu participi la curs...

 • Te vei „stresa” ca și până acum

 • Te vei „lupta” ca să rezolvi problemele

 • Vei rămâne „sclavul” obiceiurilor și viața nu se va îmbunătăți

 • Nu vei ști ce îți rezervă viitorul

 • Vei avea în continuare „grija zilei de mâine”

 • Vei fi predispus la îmbolnăviri „ca toată lumea”

 • Vei folosi medicamente când ești bolnav

 • Nu vei ști să îți folosești GENIUL cu care ești înzestrat pentru a-ți rezolva problemele

 • Nu îți vei dezvolta mai mult potențialul uman

 • Vei rămâne un om obișnuit

 • Vei fi limitat în a te ajuta pe tine și pe cei dragi

Întrebări frecvente cu privire la cursul METODA SILVA

Oricine! Iată de ce. SILVA LIFE SYSTEM este un program de dezvoltare personală conceput pentru a descătușa puterea minții tale și care îți va duce beneficii în toate domeniile vieții tale. Vei fi mai bun/ă în cariera ta, în capacitatea de a-ți crește bunăstarea, vei depăși stresul, îți vei îmbunătăți sănătatea și relațiile și chiar îți vei găsi scopul vieții.
Cea mai bună parte este că oricine poate face asta! Nu este nevoie să fi parcurs un alt curs înainte și nu ai nevoie de experiență în a medita.
METODA SILVA este apogeul a peste 5 decenii și a milioane de dolari investiți în cercetare. Este construit pentru a te ajuta să funcționezi conștient la nivelul undelor Alpha. Beneficiile accesării acestei stări includ creativitate crescută, intuiție, relaxare și vindecare. Nici un alt program de dezvoltare personală nu are nivelul de susținere științifică și empirică pe care il are Silva Immersion și nu vei găsi nicăieri în altă parte tehnicile și exercițiile noastre, rezultate a unei cercetări și perfecționări minuțioase.
Puține programe au susținerea științifică și evidența socială a cursului METODA SILVA. În nici un caz nu ne-am risca credibilitatea oferindu-ți un program care nu face ceea ce spune. Probează și spune-ne ce succese ai obținut, așa cum au făcut-o deja peste 6 milioane de absolvenți din lume și peste 10.000 din România.
Frumusețea la SILVA LIFE SYSTEM este că, după cele 2 zile de curs, nu îți va lua decât 15 minute pe zi ca să exersezi, asta în cazul în care nu cumva dorești să aloci mai mult, pentru rezultate și mai bune.
0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături