DEZVOLTAREA MINTII SI CONTROLUL STRESULUI

Cursuri fantastice de 2×2 sau 4 zile în care veți învăța cum să folosiți conștient frecvența Alpha a creierului în beneficiul propriu. După ce vă veți familiariza cu starea conștientă Alpha, veți învăța cum să folosiți această stare naturală pentru o mai bună concentrare, o memorie mai bună, o sănătate mai bună, creativitate crescută și intuiție activă, pentru proiecte personale legate de relații, starea financiară și orice alt aspect care considerați că poate fi îmbunătățit în viața dvs. Prin tehnici specifice de relaxare fizică și mentală și prin meditație dinamică veți avea acces la biblioteca subconștientului dvs., reușind astfel, la fel ca milioane de alți oameni din întreaga lume, să vă bucurați de o viață aflată sub controlul dvs. personal.
imm_mind

SILVA IMMERSION

SILVA IMMERSION este cursul complet al lui José Silva în varianta originală concepută de acesta. Cuprinde ambele module de bază: Silva Life System și Silva Intuition System

SILVA LIFE SYSTEM

Silva Life System este modulul de bază a cursului Metoda Silva care conține 15 tehnici pe care vei învăța să le folosești și să le aplici imediat. Este primul pas pe care îl vei face în dezvoltarea capacităților tale mentale, controlul stresului și utilizarea acestuia pentru a obține rezulatele dorite.
street sign
wave, concentric, waves circles

SILVA INTUITION SYSTEM

Silva Intuition System este modulul avansat al cursului Metodei Silva. Scopul fiecărui cursant Silva este să ajungă să trăiască bazându-se pe intuiţie. Experienţa ne arată că peste 97% din cursanţii Metodei Silva dobândesc un nivel uimitor al intuiţiei în doar două zile de curs.

CURSUL SILVA pentru COPII

Cursul SILVA PENTRU COPII conține exerciții și jocuri de antrenament mental astfel încât copiii să primească programe benefice pentru viitorul lor. O metodologie adaptată copiilor, bazată pe interacțiune și joc. 
SPC afis 1

instructori ...

Anca profil

ANCA JUGĂNARU

INSTRUCTOR CERTIFICAT METODA SILVA HIPNOTERAPEUT TERAPEUT PRIN REGRESIE ÎN VIEȚI ANTERIOARE

Având o experiență practică de peste 20 de ani în sistemul educațional tradițional și peste 12 ani de practică educațională non-formală, vă invităm să descoperiți și să redescoperiți puterea creierului, a minții umane și uriașul potențial uman cu care ați fost înzestrat(ă)
Cristi profil 2

CRISTI LAZĂR

INSTRUCTOR CERTIFICAT METODA SILVA HIPNOTERAPEUT

Ne place să ne educăm și să educăm. Ne place EDUCAȚIA. Credem în PUTEREA EDUCAȚIEI. Credem în dezvoltarea individuală și credem în educația în cadrul comunităților care au valori solide și durabile. Credem în FIDELITATE și lucrăm pentru ADEVĂR și SIMPLITATE.

Alege ce ti se potriveste!

Participa la cursurile si workshop-urile noaste pentru o mai bună concentrare, o memorie mai bună, o sănătate mai bună, creativitate crescută și intuiție activă, pentru a va realiza proiecte personale legate de relații, starea financiară și/sau orice alt aspect care considerați că poate fi îmbunătățit în viața dvs.

28-29.03.2020
RÂMNICU VÂLCEA

Days
Hours
Minutes
Seconds

04-07.04.2020
CONSTANTA

Days
Hours
Minutes
Seconds
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături