MEDITAȚIE și ANTRENAMENT MENTAL
cu Anca și Cristi

Construim comunități de oameni din ce în ce mai buni pentru o lume din ce în ce mai bună!

Având o experiență practică de peste 20 de ani în sistemul educațional tradițional și peste 12 ani de practică educațională non-formală, vă invităm să descoperiți și să redescoperiți puterea creierului, a minții umane și uriașul potențial uman cu care ați fost înzestrat/ă.

Noi, Anca și Cristi, suntem implicați activ și eficient în construirea unor echipe și comunitatăți de succes prin programe originale și foarte specifice.

Lucrăm atât cu persoane individuale cât și cu echipe.
Alătură-te și tu în descoperirea și valorificarea potențialului tău uriaș.

+2 0 00
Absolvenți
+ 0
Cursuri și workshop-uri
+1 0
Ore de training și coaching
Anca si Cristi

Povestea noastră

Ne place să ne educăm și să educămNe place EDUCAȚIA. Credem în PUTEREA EDUCAȚIEI. Credem în dezvoltarea individuală și credem în educația în cadrul comunităților care au valori solide și durabile. Credem în FIDELITATE și lucrăm pentru ADEVĂR și SIMPLITATE. Așa ne-am cunoscut unul pe celălalt și tot astfel continuăm să trăim și să lucrăm împreună. Suntem fascinați de evoluția oamenilor și de reușitele lor. Misiunea noastră este să-i ajutăm să se îndrepte către idealurile și scopurile lor. 

Ce facem noi?

“WE REBUILD PEOPLE” – RECONSTRUIM OAMENI

Învățăm încontinuu și ne dezvoltăm permanent

Noi ne pregătim în permanență. Ne educăm. Anual participăm la cel puțin un curs nou care are legătură cu domeniul nostru de activitate. Învățăm de la cei mai buni experți prin programe online și offline.

Oferim unelte de dezvoltare și reprogramare a minții

Cursurile, workshopurile, atelierele, evenimentele și sesiunile noastre de lucru cu persoane sau grupuri oferă un mediu de referință, feedback permanent și îndrumare pentru obținerea rezultatelor dorite.

Creăm comunități cu oameni din ce în ce mai buni

Toți absolvenții noștri sunt invitați în comunitatea noastră unde creăm și dezvoltăm împreună evenimente în cadrul cărora punem în practică cele învățate, schimbăm experiență și ne bucurăm de succesele fiecăruia.

Ce spun absolvenții noștri

„ÎMPREUNĂ, noi, Anca și Cristi, știm că suntem foarte buni, irezistibil de buni, și-i molipsim și pe alții, dacă stau suficient în preajma noastră! Am instruit și modelat peste 1.000 de absolvenți ai cursurilor Metoda Silva: medici, economiști, ingineri, profesori, oameni de vânzări, psihologi, antrenori de volei, handbal, canotaj, atletism, fotbal, sportivi de înaltă performanță, sportivi olimpici, maratoniști, cicliști, kinetoterapeuți și specialiști în recuperare medicală, terapeuți din diverse arii, actori, cântăreți, dansatori, muzicieni, scriitori, ziariști, trainer-i, coach-i, consultanți financiar, oameni de televiziune, elevi, studenți, pensionari, oameni de afaceri, manageri de top, funcționari publici, hair-style-iști, ofițeri, jandarmi, militari de carieră, senatori, deputeți, consultanți de top, speaker-i, influencer-i, aviatori, piloți de curse, diplomați, notari, avocați, judecători, procurori etc. Media notelor primite după fiecare curs tinde la… 10. ȘI SUNTEM DIN CE ÎN CE MAI BUNI!”

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături