Episodul 1: Beneficiile Frecvenței Alpha

dark mind power

Un prim beneficiu, de ordin fiziologic, dar nu numai, este acela că, funcționând la frecvență Alpha a creierului, se (auto)determină o relaxare la nivelul sistemului circulator, aceasta fiind cunoscută ca vasodilatație. Vasodilatația provoacă în mod firesc o irigare mai eficientă a țesuturilor și organelor, deoarece sângele circulă cu mai mare ușurință.

În urma observațiilor făcute pe persoane care se relaxează voluntar și conștient timp de aproximativ 15 minute, funcționând în starea Alpha a creierului, s-a constatat scăderea pulsului, reglarea tensiunii arteriale, îmbunătățirea circulației periferice și revenirea la normal a activității cardiace.

Cercetările au adus la lumină faptul că, la nivelul întregului organism, consumul de oxigen (O2) scade cu până la 55% iar eliminarea dioxidului de carbon (CO2) crește cu până la 50%. Aceasta se întâmplă deja în primele 3-4 minute de relaxare, chiar în condițiile în care ritmul respirator scade. Același efect (chiar mai scăzut) îl putem obține pe durata a 4-5 ore de somn.

Deloc de neglijat este faptul că măsurătorile arată o creștere cu până la 90% a cantității de oxigen la nivelul creierului. Evident, și la nivelul altor organe, însă creierul – „centrul de comandă” – este irigat suficient și hrănit corespunzător determinând reacții în lanț la nivelul întregului organism. Semnalele trimise către corp sunt de funcționare eficientă, naturală, sănătoasă. În consecință, întregul sistem uman se reglează și funcționează în parametrii optimi. Aceasta este o stare naturală și se numește SĂNĂTATE.

Așadar, un prim beneficiu al funcționării conștiente la frecvență Alpha a creierului este o mai bună oxigenare a organismului, inclusiv a creierului.

Poate că doar acest beneficiu ar fi de ajuns ca să ne facem timp să ne relaxăm la frecvența Alpha măcar 15 minute în fiecare zi.

La cursul Metoda Silva, chiar în prima zi, învățăm și exersăm relaxarea conștientă în frecvența Alpha. După 5 ore de practică a unui algoritm specific, fiecare cursant este în măsură să genereze singur frecvența Alpha pentru a se bucura de beneficiile acesteia.

Vă puteți înregistra la unul din workshop-urile noastre gratuite AICI.

În următorul episod vă vom aduce în atenție un alt beneficiu al frecvenței Alpha: „Întărirea imunității și accelerarea proceselor de vindecare”.

Din ce în ce mai bine!

Cristi Lazăr

Silva Method Certified Instructor by Silva Method International, Laredo, Texas, USA

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături