A sosit momentul așteptat! Cursurile SILVA se pot urma acum și în sală!

Descoperă potențialul minții tale!

SILVA INTUITION SYSTEM cu Anca și Cristi este programul științific de antrenament mental pentru dezvoltarea intuiției și a clarviziunii superioare.

Perioadă de desfășurare: 12-13 septembrie 2022

Program: 09:00-19:00

SLS white

ATENȚIE! Acest curs poate fi urmat NUMAI DUPĂ absolvirea modulului 1, SILVA LIFE SYSTEM.

Metoda Silva a fost studiată în universități din întreaga lume. Beneficiile ei sunt probate științific.

Este un sistem validat în timp de instrumente mentale active pe care le folosesc peste 6 milioane de oameni.

De ce să urmezi cursul cu noi?

Pentru că ai 2 INSTRUCTORI EXTRAORDINARI în același timp și pe „aceiași bani”!

Este, probabil, în lume, singurul curs Metoda Silva predat de 2 instructori.

Ne recomandă: peste 22 de ani „la catedră” în sistemul clasic, peste 10 ani de experiență în prezentări și seminarii.

Peste 1.500 de expuneri cu peste 78.000 de participanți, peste 7.300 de ore „față în față” la sesiuni de coaching și consultații, peste 1.000 de absolvenți SILVA IMMERSION.

Amândoi suntem instructori certificați ai Metodei Silva, Institutul International Silva Mind Control, Laredo, Texas, SUA în baza unei școlarizări, pregătiri și practici susținute, conform unor examinări riguroase, fiind recunoscuți în lista internațională a instructorilor Metoda Silva.

Fiind părinți și profesori, furnizăm instrumente noi în procesul de educație al copiilor, foarte valoroase în relația cu școala, cu profesorii, cu colegii de clasă și cu sistemul de învățare.

INTUIȚIA este cheia către o viață împlinită!

La acest curs unic în lume…

Te vei conecta la sursa universală de energie, din care totul începe şi unde toate informaţiile există. Vei crea reprezentarea ta spirituală care e una cu energia sursă pentru a te ajuta în rezolvarea problemelor. 

Vei învăţa cum să aplici tehnici de vizualizare şi imaginaţie pentru a îmbunătăţi starea de sănătate sau chiar atinge nivelul de vindecare. Prin acest exerciţiu vei face o călătorie fascinantă extrasenzorială prin trupul omenesc învăţând cum să foloseşti imaginaţia pentru corectarea dereglărilor.

Îți vei dezvolta abilităţile de clarviziune, claraudiţie şi clarsimţ îmbinate cu puterea pură a imaginaţiei, cea mai puternică unealtă în îmbunătăţirea intuiţiei. 

Vei asista la o demonstraţie de clarviziune pe care apoi şi tu o vei practica împreună cu colegii utilizând tehnicile învăţate în timpul cursului. 

Vei dezvolta legături informaţionale la nivel subiectiv între animale, plante şi fiinţele umane.

Vei planta semințele scopului vieții tale de a lungul liniei timpului care vor încolţi în timp indicându-ţi faptul că nu te-ai abătut de pe parcursul vieţii şi scopului vieții.

Cum te ajută

SILVA INTUITION SYSTEM cu Anca și Cristi

Te ajută să te conectezi la Energia Sursă din care toate sunt făcute și fac parte

Îți facilitează comunicarea și îndrumarea de la Energia Sursă în proiectele tale

Te învață Proiecția Senzorială Eficientă sau Proiecția Extrasenzorială

Te ajută să creezi și să dezvolți legături informaționale între diferitele structuri ale materiei

Te învață orientologia, știința orientării în planul subiectiv

Te ajută să-ți descoperi și să-ți folosești clarviziunea

Te învață să-ți folosești imaginația pentru vindecare și corectare a dereglărilor

Te ajută să îți afli misiunea și scopul vieții tale pe Pământ

Uite oferta noastră specială pentru cursul

SILVA INTUITION SYSTEM cu Anca și Cristi

Super Ofertă

1200 RON
 • Disponibil până la 04.09.2022, ora 23:59

Preț întreg

1400 RON

Repetare curs

300 RON

Cum îți poate schimba viața în bine practicarea exercițiilor mentale la frecvența undelor Alfa a creierului?​

Cercetarea minții umane ne sugerează faptul că cele mai multe lucruri pe care nu le dorim în viață, fie că este vorba despre cunoaștere, abundență, succes în carieră, sănătate sau fericire, se află într-o anumită stare de spirit.

Oamenii de știință numesc această stare ca fiind frecvențele Alpha și Theta ale undelor cerebrale, frecvențe întâlnite în principal în timpul somnului. Se pune întrebarea, cum să accesăm această stare a minții în timp ce suntem în stare de veghe și conștienți? Și mai important, cum să le folosim pentru a ne depăși barierele și provocările, a triumfa în calea obișnuințelor nedorite și tipare mentale negative și a ne îmbogăți anumite aspecte ale vieții?

Noi cei care predăm Metoda Silva considerăm că cheia către următorul nivel al evoluției umane este potențialul ascuns al minții. Misiunea noastră este aceea de a trezi acest potențial pentru oricine.

Încă din 1966 Metoda Silva a ajutat peste 6 milioane de oameni din 110 țări să își exploateze mintea și să își îmbunătățească viața în moduri pline de sens. Printr-un program științific și testat în timp, bazat pe descoperirile lui Jose Silva, noi ne-am ajutat absolvenții să provoace schimbări de durată, profunde și pozitive în carieră, finanțe, sănătate, bunăstare emoțională și relații.

   José Silva este fondatorul Metoda Silva și pionier în cercetarea dezvoltării personale cu ajutorul minții.
   Silva și-a dedicat viața trezirii potențialului ascuns al minții. După peste o decadă de cercetare, și-a expus descoperirile în 1966 și și-a petrecut restul vieții ca să perfecționeze și să predea Metoda Silva. 
   Moștenirea lui Silva este dusă acum mai departe de către Silva Internațional, o organizație destinată continuării misiunii lui.

Cum se desfășoară cursul

Ziua 1

 • Bazele Intuiției:

  vei înțelege unicul și cel mai important obicei pe care trebuie să-l adopți pentru a-ți descoperi abilitățile intuitive. Revizuiește ghidul pas cu pas către a obține maximum din practica meditației și pregătește terenul pentru mintea intuitivă.

 • Relaxare Lungă:

  vei stăpâni relaxarea și starea de meditație profundă. Setează-ți corpul fizic, gândurile și mintea pentru experiența relaxării. Înțelege modul în care se simte corpul tău în timpul meditației. Stabilește puncte de referință pentru meditații mai scurte și eficiente. Deschide ușa pentru meditații profunde la nivelul theta.

 • Exercițiul "Picătura Energiei Sursă":

  vei experimenta modul în care ești conectat și cum ești una cu Sursa Universală de Energie, cea din care vine totul și unde există orice informație. Vei crea o reprezentare a Eului tău spiritual, care este una cu Energia Sursă și te va ajuta cu rezolvarea problemelor. Înveți cum să-ți disciplinezi imaginația pentru a-ți putea controla intuiția.

 • Tehnica "Holoviziunii" folosind Ecranul Mental:

  aceasta este o meditație emoțională și infiltrată cu energie, care te va învăța cum să materializezi mai mult din ceea ce îți dorești pe măsură ce obții îndrumare de la Energia Sursă și ai încredere că te îndrepți în direcția corectă. Este o meditație experimentată în mod holografic, în care soluțiile îți apar ca și cum s-ar fi petrecut deja, ajutând la certificarea materializării lor. Această tehnică îți va da controlul asupra materializării prin plasarea dorințelor tale pe axa timpului.

 • Proiecția în Casă și Metale:

  îți vei dezvolta abilitățile de clarviziune, clar-știință și clar-audiție cu puterea absolută a imaginației. Învață să deschizi poarta către niveluri fundamentale ale materiei fizice și să explorezi aceste niveluri dintr-o perspectivă subiectivă în timp ce asimilezi instrumente mentale speciale pentru sporirea experienței imaginative.

 • Exercițiul de Psihometrie:

  vei experimenta bucuria și libertatea de a te conecta la conștiința colectivă. Singurul cel mai important pas pentru a funcționa mai eficient în dimensiunea subiectivă este încrederea în abilitățile tale. Îți vei dezvolta abilitățile de localizare a obiectelor pierdute sau chiar a persoanelor sau a altor ființe. Acesta este un exercițiu dinamic și interactiv, de grup.

Ziua 2

 • Exercițiul "Conectarea la Scop":

  o să înțelegi de ce atât de muți oameni urăsc ceea ce fac deoarece nu trăiesc conștient sau conectați la propriul scop. Acest exercițiu include o meditație în care experimentezi o viziune a propriei tale vieți, în primul rând, și o discuție despre cum scopul vieții nu este întotdeauna egal cu meseria ta! Descoperă planul perfect pentru viața ta și de ce anume ai nevoie pentru a atinge nivelul dorit de perfecțiune.

 • Proiecția în Copac, Frunze și Animal de casă:

  vei dezvolta conexiunea dintre animale, plante și oameni care permite accesarea informației și beneficii în toate zonele vieții tale. Vei folosi intuiția și vederea la distanță pentru a stabili puncte subiective de referință în lumea materiei vii, plante și animale. În acest fel îți poți îmbunătăți comunicarea și conectarea cu plantele și animalele tale de companie.

 • Proiecția în Anatomia Umană:

  vei învață care este modul corect în care să aplici vindecarea la distanță și tehnicile de vizualizare cu integritate. Aceasta este cheia pentru dezvoltarea unei viziuni clare sau clarviziunea, cu scopul de a avea acces la toate felurile de cunoaștere. Vei face o călătorie fascinantă în anatomia umană și vei învăța cum să corectezi problemele în mod intuitiv.

 • Orientologie și Demonstrație Intuitivă:

  Se va face în clasă o demonstrație de folosire a tehnicilor pe care le-ai învățat. Apoi vei avea ocazia să practici împreună cu ceilalți cursanți. Tot ceea ce trebuie să știi pentru această fază finală de dezvoltare a intuiției va fi acoperit în „cei 4 pași ai lucrului pe caz” care includ:

       1. Transmiterea de energie către cei care au nevoie

2. Cum să detectezi o problemă de sănătate cu ajutorul minții tale, de la distanță

       3. Un ghid pentru o sesiune de lucru pe un caz 

4. Experimentarea celui mai înalt nivel al intuiției tale prin angajarea tuturor simțurilor și capacităților de a  simți și cunoaște mintea și corpul subiectului tău 

De ce să urmezi cursul?

Uite ce spun absolvenții noștri depre noi

Ce pierzi dacă nu participi la curs?

 • Te vei „stresa” ca până acum de toate problemele

 • Te vei „lupta” ca să rezolvi problemele

 • Vei rămâne „sclavul” obiceiurilor și viața nu se va îmbunătăți

 • Nu vei ști ce îți rezervă viitorul

 • Vei avea în continuare „grija zilei de mâine”

 • Vei fi predispus la îmbolnăviri „ca toată lumea”

 • Vei folosi medicamente când ești bolnav

 • Nu vei ști să nu vă folosești GENIUL cu care ești înzestrat pentru a-ți rezolva problemele

 • Nu îți vei dezvolta mai mult potențialul uman

 • Vei rămâne un om obișnuit

 • Vei fi limitat în a te ajuta pe tine și pe cei dragi

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături