Mihai pagina teste

Days
Hours
Minutes
Seconds
Suca
Antreprenor
human brain

ATELIERELE ALPHA

ATELIERELE ALPHA sunt întâlnirile regulate la care au acces absolvenții de Metoda Silva

ATELIERELE ALPHA

Participa

Heading

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Click edit button to change this text.

ANCA și CRISTI

AUTOCONTROL
REPROGRAMARE MENTALĂ
BUNĂ STARE

SILVA IMMERSION

Curs fantastic de 4 zile în care veți învăța cum să folosiți conștient frecvența Alpha a creierului în beneficiul propriu
Inscrie-te
Anca si Cristi

ANCA și CRISTI

Am inspirat și am ajutat mii de oameni Cursurile, workshop-urile și materialele noastre audio ajută zi de zi oamenii să fie din ce în ce mai buni în toate privințele

CURSURI
WORKSHOPURI
ATELIERELE ALPHA

AFLA MAI MULT

CURSURI cu ANCA și CRISTI

IMM SLS SIS Atelierele ALPHA Workshopuri Alege ce ți se potrivește!

Alege ce ți se potrivește!

Cursuri

Participă la cursurile și workshop-urile cu ANCA și Cristi pentru o mai bună concentrare, o memorie mai bună, o sănătate mai bună, creativitate crescută și intuiție activă, pentru a va realiza proiecte personale legate de relații, starea financiară și/sau orice alt aspect care considerați că poate fi îmbunătățit în viața dvs.

Cursuri

Participă la cursurile și workshop-urile cu ANCA și CRISTI pentru o mai bună concentrare, o memorie mai bună, o sănătate mai bună, creativitate crescută și intuiție activă, pentru a va realiza proiecte personale legate de relații, starea financiară și/sau orice alt aspect care considerați că poate fi îmbunătățit în viața dvs.

SILVA IMMERSION este cursul complet de 4 zile al lui José Silva în varianta originală concepută de acesta. Cuprinde ambele module de bază: Silva Life System și Silva Intuition System

Silva Life System este modulul de bază a cursului Metoda Silva care conține 15 tehnici pe care vei învăța să le folosești și să le aplici imediat. Este primul pas pe care îl vei face în dezvoltarea capacităților tale mentale, controlul stresului și utilizarea acestuia pentru a obține rezulatele dorite.

Silva Intuition System este modulul avansat al cursului Metodei SilvaScopul fiecărui cursant Silva este să ajungă să trăiască bazându-se pe intuiţie. Experienţa ne arată că peste 97% din cursanţii Metodei Silva dobândesc un nivel uimitor al intuiţiei în doar două zile de curs.

Cursul SILVA PENTRU COPII conține exerciții și jocuri de antrenament mental astfel încât copiii să primească programe benefice pentru viitorul lor. O metodologie adaptată copiilor, bazată pe interacțiune și joc. 

Workshopuri

Sunt întâlniri regulate la care au acces absolvenții de 
Metoda Silva
Avem 3 tipuri de worksopuri: 

ATELIERELE ALPHA sunt întâlnirile regulate la care au acces absolvenții de Metoda Silva. În cadrul acestor întâlniri răspundem la întrebări, oferim consultanță și ghidaj, detaliem tehnici învățate, lucrăm la proiecte individuale și comune, ne recunoaștem succesele, învățăm de la invitați cu rezultate deosebite și ne bucurăm la maxim de mediul special creat pentru meditație și lucrul cu mintea.

Lucrând la rădăcini și la cauză și ținând cont de mecanismul manifestării bunăstării, Workshp-ul RepPURE MANIFESTĂ BUNA TA STARE vine ca o ușurare după ani de muncă și învățare și ca un cadou de suflet pentru toți cei care simt că încă nu și-au atins potențialul în această viață!

RepPURE REGRESIE DE GRUP este un workshop efectiv transformațional care folosește tehnici terapeutice moderne și eficiente, rapide și punctuale pentru a conștientiza programele individuale de blocare a bunăstării, a le șterge rădăcinile și a “încărca” programe noi, benefice, în locul lor!

Un adevărat workshop pe durata a două zile în care învățăm să ne scriem textele pentru reprogramare și să executăm tehnicile pentru reprogramare. După acest workshop, putem fi de ajutor și altor persoane.

Cursuri
Ateliere ALPHA
RepPURE

Cursuri

Silva IMMERSION
Peste 5000 absolventi 100%
Cursul Silva pentru COPII
Peste 500 absolventi 75%
Silva Life Sistem
100%
Silva Intuition Sistem
100%

Get in contact with us!

[contact-form-7 id=”147″ title=”Contact form 1″]

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături