Îți mulțumim pentru alegerea făcută!

Ebook-ul cu cele 3 tehnici simple de respirație și vizualizare este deja in drum spre inbox-ul tau. De asemenea, îl poți descarcă chiar acum accesând butonul de mai jos.

Felicitãri! Ai primit Ebook-ul gratuit și 3 produse la un preț special

Meditația ghidatã "Relaxarea Adâncă''

Meditația ghidată “Relaxarea Adâncă” este o continuare a meditatiei audio din ebook, creatã pentru a transforma momentele tale de odihnă în experiențe autentice de reîncărcare și echilibrare.

Cu ajutorul acestei meditații, vei fi condus pas cu pas într-o călătorie interioară către starea de relaxare profundă a minții și trupului, fie că ai experimentat meditația înainte sau ești la început de drum. 

Meditația ghidatã "Lacul cu Nuferi"

Deschideți ușile imaginației și lăsați-vă purtați într-o călătorie magică către “Lacul cu Nuferi” cu această meditație ghidată.

Indiferent dacă este pentru cei mici, pentru a-i ajuta să se liniștească și să adoarmă sau pentru adulți care doresc o experiență relaxantă de vizualizare, această meditație vă va îmbrățișa cu liniște și pace.

Serial de 7 meditații ghidate: "7 zile pentru imunitate"

Bucură-te de o călătorie de transformare interioară cu ajutorul acestui serial de 7 zile dedicat îmbunătățirii imunității tale. Fiecare zi îți va aduce o meditație specială, concepută pentru a fortifica imunitatea ta în toate aspectele vieții tale.

Fiecare meditație te va ghida pas cu pas în direcția unei imunități complete. Încheind cele 7 zile, vei simți o schimbare profundă și vei fi pregătit să faci față oricăror provocări cu încredere și echilibru.

 

Ce spun cei care au urmat cursuri cu noi

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături