Îți mulțumim pentru alegerea făcută!

Ebook-ul cu cele 3 tehnici simple de respirație și vizualizare este deja in drum spre inbox-ul tau. De asemenea, îl poți descarcă chiar acum accesând butonul de mai jos.

Mai rămâi puțin alături de noi! Ți-am pregătit o surpriză: 7 zile pentru o viață mai bună! Din ce în ce mai bună!

Știm că ești nerăbdător să deschizi ebook-ul și să descoperi cele 3 tehnici care te vor ajuta să scapi de stresul de zi cu zi. Dar te rugăm să mai aștepți puțin. Am pregătit ceva special pentru tine. 

În urmă cu puțin timp, am lansat pe  grupul nostru de Facebook un sondaj. Căutam mereu să aducem comunității noastre materiale cu soluții care să ajute cu adevărat în rezolvarea problemelor și a nevoilor cu care ne confruntăm zi de zi. 

Sute de oameni au votat crearea unui program de meditații pentru imunitate. 

Așa a prins viață primul nostru serial audio cu 7 meditații pentru  creșterea imunității fizice, mentale, emoționale și spirituale.

 

De ce îți vorbim despre acest program?

Pentru că doar dacă pui preț pe sănătatea fizică și mentală vei reuși să te bucuri de viața pe care ți-ai dorit-o mereu. Iar imunitatea este unul dintre stâlpii de bază ai sănătății noastre. 

Imunitatea este o consecință a felului în care trăim. Putem spune că imunitatea este viața și că viața este imunitatea.

 

Timp de 7 zile vei primi acces la cele 7 meditații care te vor ajuta să îți îmbunătățești imunitatea mentală, fizică, emoțională, spirituală și socială. Mai mult decât atât, primești experiența valoroasă de peste 15 ani a doi instructori de meditație și antrenament mental.

Iar tu ai acum o oportunitate minunată de a aduce această schimbare în viața ta!

Îți oferim acest serial audio în valoare de 350 de lei la un preț special, disponibil numai pe această pagină pentru o perioadă limitată.

Îți mulțumim că ai descărcat Ebook-ul nostru gratuit și îți suntem recunoscători pentru interesul acordat programelor noastre. Iar în semn de apreciere îți oferim serialul audio cu 7 meditații pentru imunitate cu un discount de 86%.

Ce meditații ți-am pregătit pentru cele 7 zile?

Prima lecție este despre câteva afirmații mentale care ne vor ajuta să conștientizăm, să acționăm și să introducem în gândire conceptul de imunitate conștientă. Adică să devenim conștienți că putem să influențăm spre binele nostru mecanismele imunității, sistemul nostru imunitar.

A doua lecție este despre IMUNITATEA MENTALĂ. Vom începe cu aceasta pentru că, vrei nu vrei, se va ajunge tot la mintea ta și la cum o folosești. Se spune că totul se află în mintea ta. Și așa și este. Cu mintea ta vei hotărî pe mai departe ce vei face.

A treia lecție va fi despre IMUNITATEA FIZICĂ. Vom parcurge împreună lucruri pe care le știi și lucruri pe care le vei afla pentru prima oară și vei deveni conștient de câteva aspecte din viața ta care îți sunt benefice și pe care vei dori să le amplifici, precum și câteva aspecte nebenefice asupra cărora vom lucra pentru a te reîntoarce pe drumul imunității.

A patra lecție ne va purta prin informații și exerciții despre IMUNITATEA EMOȚIONALĂ. Sunt foarte multe dovezi științifice despre emoțiile pe care le generăm și puterea lor de a ne construi imunitatea, încât vom studia în această lecție cum să generăm emoții benefice pentru o imunitate crescută.

Lecția a cincea o vom dedica IMUNITĂȚII SPIRITUALE. Ai putea să te întrebi: „există așa ceva?”. Clar că există. Ești o ființa multidimensională și una dintre dimensiunile în care trăiești este cea spirituală. O imunitate puternică înseamnă și o viață spirituală pe măsură.

A șasea lecție ne învață despre IMUNITATEA SOCIALĂ. Oare cât de important este felul în care ne raportăm la societate, la diversele grupuri și echipe din care facem parte și felul în care acestea ne influențează imunitatea? Îți răspund eu: foarte-foarte important! Vom învăța să ne acordăm la frecvențe sociale benefice.

În ultima lecție a acestui serial vom recapitula și vom integra toate lecțiile într-un flux de informații. Ne vom programa pentru o imunitate activă, crescută și din ce în ce mai puternică pentru o viață sănătoasă și fericită așa cum ne dorim și așa cum merităm.

Ești gata să dobândești o imunitate optimă și o stare de sănătate bună? 

Pentru cine este acest program?

Pentru cei care doresc să se bucure de o sănătate fizică și mentală optimă

Pentru cei care vor să își găsească echilibrul prin meditație și antrenament mental

Pentru cei care vor să își îmbunătățească imunitatea cu ajutorul minții lor

Ce spun cei care au urmat cursuri cu noi

Înscrie-te la programul de 7 zile, profită de ofertă și începe să te bucuri de o imunitate mult mai bună pe toate planurile vieții tale! 

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături