Călătorește într-o viață anterioară de Zilele Iubirii și în Numele Iubirii!

Duminică, 14,02.2021

Orar de desfășurare: 10:00 - 13:00

Iubirea...

este un sentiment după care tânjim toată viața, instinctiv, fără sa ne dăm prea multe explicații

Iubirea se simte, se înfiripă, se prinde de noi, ne tulbură, ne contrariază, ne provoacă, ne bucură și ne întristează, totodată. Iubirea este cel mai râvnit sentiment din câte știm și ni s-au dat… să simțim.

Iubirea de mamă, de tată, de frate și soră, de prieten, de mentor, de discipol, de copil, de femeie, de bărbat, iubirea este o minune în viața noastră… și dacă uneori este lină, clară, simplă și fără năbădăi, alteori doare și rănește.

De ziua iubirii, vă propun să mergem în căutarea experienței iubirii pentru a ne întâlni cu suflete pereche care s-au oferit să ne arate iubirea lor prin rolurile asumate și prin lecțiile pe care ne ajută să le învățăm de-a lungul călătoriei sufletului nostru.

Îți propun să te pregătești înainte pentru această regresie și să urmărești trei materiale video despre regresii și miturile ei dar și dovezile științifice care o recomandă ca pe o terapie în lucrul cu subconștientul tău și să te înscrii în grupul de pregătire pentru regresii – “Călătorii în vieți anterioare cu Anca Jugănaru” – unde vom face niște meditații speciale înainte de această sesiune.

Anca JugănaruProfesor de fizică, instructor certificat Metoda Silva, hipnoterapeut și terapeut prin regresie în vieți anterioare și în viața dintre vieți, cu certificat RTT (Rapid Transformational Therapy).

Un cunoscut istoric, lingvist, hipnoterapeut, consilier și terapeut prin regresie în vieți trecute, Atasha Fyfe, spune în cartea sa „Magia vieților trecute” că „starea alpha, de relaxare profundă, în timp ce rămânem conștienți, este tot ce ne trebuie pentru a accesa amintirile din vieți trecute și atunci putem descoperi: o panoramă a călătoriei sufletului nostru, revelații cu privire la scopul vieții actuale, amintiri pozitive care ne dau putere din punct de vedere spiritual, cunoștințe vechi pierdute, talente și abilități din viețile trecute, un nou mod de a înțelege persoanele din viața ta, amintiri din lumile de după moarte.” Eu aș completa cu senzaționala descoperire personală a „înțelegerii morții și depășirii fricii față de ea”.
Sunt onorată să vă ofer regresia într-o viață anterioară, un instrument terapeutic excelent pentru conștientizarea și rezolvarea problemelor personale de ordin fizic, emoțional și spiritual. Acest instrument, acceptat științific și verificat, completează eficient metodologia
de antrenament mental.

Regresie într-o viață anterioară de Zilele Iubirii și în Numele Iubirii

Este rezultată din experiența personală căpătată în lucrul „unu la unu” cu clienții mei cât și cu grupuri de sute de persoane. În toate cazurile, fie individual sau de grup, participanții obțin conștientizări, revelații, răspunsuri, calm, acceptare, stare de bine, înțelepciune și creștere spirituală.

Îți propun să descoperim împreună magia vieților trecute printr-o călătorie frumoasă, blândă și înțeleaptă, după care nici tu, nici lumea în care trăiești, nu vor mai fi niciodată la fel…

Înscrie-te și vei primi prin e-mail trei materiale video explicative despre fenomenul regresiilor în vieți anterioare și o meditație cadou care să te pregătească pentru regresie.

Ce mai trebuie să știi despre acest eveniment:

14.02.2021

10:00- 13:00

150 lei

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături