GENERALITĂTI Workshopuri | PREZENTARE

ANCA JUGĂNARU
este profesor de fizică,
instructor certificat Metoda Silva,
hipnoterapeut și terapeut prin regresie în vieți anterioare,
cu certificat în RTT (Rapid Transformational Therapy)

De formație sunt profesor de fizică, am o experiență la catedră de 22 de ani, am urmat doi ani de certificare pentru a deveni instructor de Metoda Silva și din anul 2008 predau ca și instructor certificat cursurile Metoda Silva inclusiv varianta intensivă, Silva Immersion.
 Ulterior certificării, am aprofundat studiile lui Jose Silva și i-am urmat pregătirea în domeniu, parcurgând programele profesionale  de Hipnoză Ericksoniană și Terapie prin Regresie în Vieți Anterioare. Ambele programe sunt atestate de PLRA din Anglia (Past Life Regression Academy), un for internațional de specialiști care atestă calitatea de terapeut profesionist calificat în regresia hipnotică.
Aceste noi calificări mi-au adus o și mai mare înțelegere a minții subconștiente și mi-au oferit șansa să creez materiale și workshopuri specifice pe domeniul reprogramării mentale.

Workshopurile de reprogramare mentală PURe

Vin astfel  după 15 ani de predare și de lucru cu stările extinse de conștiință, și vin să aducă  plusvaloare absolvenților de Metoda Silva cât și tuturor acelora care lucrează cu stările de transă (în diverse terapii sau în meditații individuale și de grup) în scopul armonizării corpului, cu mintea și cu emoțiile lui.
Stările modificate sau extinse de conștiință au proprietăți remarcabile pentru sănătatea și echilibrul fiintei umane și mai ales pentru obținerea performanțelor în toate domeniile de activitate.
Astfel, antrenându-ne corespunzător, prin metode dovedite științific, așa cum este antrenamentul mental al lui Jose Silva, potențăm capacități existente precum: memoria, creativitatea, somnul controlat și trezirea la comandă, luarea deciziilor cu grad mare de precizie și fară stres, decodificarea viselor și vise la cerere atunci când ai nevoie de soluții, și nu în ultimul rând, intuiția, considerată și „al șaselea simț” dar și cel mai important simț legat direct de succesul în viață!
Totodată stările de joasă frecvență ne facilitează drumul către sursa convingerilor noastre limitatoare în diferite domenii ale existenței noastre, și anume, subconștientul!  Aici, în subconștient, găsim aproape toate convingerile negative care ne-au definit până acum și o vor mai face atâta vreme cât nu le vom  înlocui cu altele benefice. Astfel pot fi convingeri greșite legate de bani, care nu ne aparțin dar ne-au blocat prosperitatea pe tot parcursul vieții, pot fi convingeri vechi legate de propriul nostru potențial care ne țin în mediocritate, sau convingeri slabe legate de propria putere interioară care ne blochează încrederea, sau blocaje legate de talentele noastre care ne îngreunează îndeplinirea misiunii din această viață. Orice tip de convingere care nu ne mai folosește, poate fi identificat, șters și apoi înlocuit prin rescrierea minții subconștiente.
Și astfel se derulează procesul de reprogramare mentală!
Și astfel au prins viață workshopurile de reprogramare mentală PURE.
Cu respect și recunoștință pentru munca lui Jose Silva și a tuturor celorlalți mentori și profesori și cu completă dedicare , vă mulțumesc tuturor celor care, împreună cu mine, ne angajăm să trecem la un alt nivel de dezvoltare personală și de contribuție în lume prin workshopurile de reprogramare mentală PURE!

A. Workshop de reprogramare mentală PURE (Rescrie-ți Viața)

De la orientarea mea către zona studiului minții și a creierului uman, adică din anul 2005, am învățat mult și mi-am completat cunoașterea dar mai ales experiența în ceea ce privește beneficiile unor stări controlate de adâncă relaxare, stări care se cunosc ca și „stări alterate de conștiință” , pe care prefer să le numesc „stări extinse de conștiință” pentru că nu este vorba despre ceva nebenefic, sau nefolositor, din contră.
Regresie de grup mica
Apoi, din munca unu la unu, lucrând cu clienții mei în hipnoză, am reușit să văd cum programe precum: dependențe de substanțe, frici, fobii, lipsa încrederii, emoții haotice, insomnii, sensibilitate emoțională exagerată și altele, au fost șterse din subconștient după o singură programare!!!
Acela a fost momentul în care am început să integrez în metodologia diverselor tipuri de meditație, tehnici care să șteargă rapid și eficient programele limitatoare!!!!
Și astfel s-a născut conceptul de Workshop Rep PURE ( Workshop de Reprogramare Punctuală Ușoară, Rapidă și Eficientă)
Cui se adresează acest Workshop ?
Ce vei învăța la acest workshop?
Workshop 1

B. Workshop de reprogramare mentală PURE
(Manifestă Buna Ta Stare)

“Bunăstarea este un Drept din Naștere! Ea ar trebui să fie un Standard și nu un lux!” (Anca Jugănaru)
Este foarte reconfortant să îți dai seama, de ce uneori proiectele noastre întârzie să se finalizeze și trenează… Nu pentru că am fi leneși sau nu am lucra corect, ci pentru că nu am ajuns încă la sursa blocajelor noastre, pe diferite domenii!
Domeniul bunastării este întotdeauna sensibil și controversat pentru că are atasate foarte multe programe legate de bani și prosperitate financiară. 
Maestri spirituali ai tuturor timpurilor ne învață că Bunăstarea este un drept divin cu care venim pe Pământ și care se manifestă atunci când fiecare dintre noi punem în slujba oamenilor Talentul și Abilitățile cu care am fost echipați pentru această viață. 
Cui se adresează acest Workshop ?
Ce vei învăța la acest workshop?

Testimoniale

Testimonial contents
Happy
CMO, HappyAddons
Testimonial contents
Happy
CMO, HappyAddons
Testimonial contents
Happy
CMO, HappyAddons
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături