SLS white

Silva Intuition system

INTUIȚIA este o abilitate care se învață. Ai nevoie doar de educația potrivită pentru a o redobândi.

Următoarele cursuri în BUCUREȘTI:

26 – 27 FEBRUARIE 2024

3 – 4 IUNIE 2024

– în sală și online –

PROGRAM 09:00 – 19:00

 

Antrenamentul pentru intuiție Silva a fost descoperit atunci când José lucra pentru maximizarea memorării pentru copiii săi.

În timp ce o asculta pe fiica sa cea mare, Isabel, la lecția la istorie, s-a întâmplat ceva inexplicabil. Înainte ca el să adreseze următoarea întrebare, Isabel l-a întrerupt și a spus: „Abraham Lincoln”…!

S-a uitat țintă la ea și apoi la carte. Următoarea întrebare era: „Cine este al 16-lea președinte al Statelor Unite ale Americii?” Cum să fie posibil așa ceva? Cum a putut acest copil, care nu arătase anterior nici o abilitate de clarviziune sau intuiție, să fie capabilă să răspundă unei întrebări care nu fusese încă rostită? Nici Isabel nu știa prea bine. Tot ceea ce a putut să spună a fost că a văzut întrebarea venind către ea, cu ajutorul minții.

José știa că “a dat de ceva” aici. Tocmai găsise “întâmplător” ceea ce urma să devină în curând  Programarea Mentală la Nivelul Theta, formula pentru activarea simțurilor intuitive la cel mai înalt nivel la oameni care, de altfel, nu arătau nici o abilitate intuitivă.

Dr. J.B. Rhine, o autoritate marcantă în domeniu, i-a respins ideea, insistând că intuiția este un talent înnăscut, o capacitate care nu poate fi învățată.

Dar José nu a acceptat un răspuns negativ. José Silva știa că cea mai bună cale de a-și dovedi formula era să reproducă rezultatele. El a organizat o lecție pentru 30 de copii din oraș și i-a trecut prin același proces. Și bineînțeles că…

Toți cei 30 de copii au demonstrat exact aceleași abilități intuitive!

Vestea s-a dus și, în câțiva ani, José ținea deja cursuri pentru sute și mii de oameni, atât copii cât și adulți! O jumătate de secol mai târziu, peste 6 milioane de absolvenți din 110 țări au început să folosească Tehnologia Mentală la Nivelul Theta pentru a experimenta o viață întru totul intuitivă.

icon About

Singurul lucru care stă între tine și intuiția ta este rezistența din propria minte!

Dă la o parte această rezistență și vei accesa un nivel mai înalt în luarea deciziilor. Silva îl numește “viața intuitivă, cheia secretă către succes“. Gândește-te. În spatele oricărei povești de succes stă acea inspirație norocoasă sau o coincidență uimitoare!

Această siguranță interioară este forța conducătoare care te va ghida prin viață fără să pierzi nici un pas. Poți să eviți agonia indeciziei, a grijilor și a fricii.

Imaginează-ți că vei putea

Ce vei învăța la SILVA INTUITION SYSTEM

Să recunoști și să ai încredere în vocea ta interioară

Intuiția nu este magie. Este o abilitate care poate fi optimizată. Cursanții Silva sunt învățați cum să își asculte vocea internă a intuiției. Aceasta este vocea pe care îți dorești adesea să o fi ascultat când ți-a spus „ia și umbrela”. Dacă înveți să îți asculți vocea interioară, vei evita multe greșeli și îți vei găsi lumina călăuzitoare către o viață trăită cu sens.

Proiecție mentală și înțelegere

Aceste exerciții îți antrenează mintea să îți proiecteze conștiința în timp și spațiu, către diferite locații. Atunci când stăpânești această abilitate, vei putea să vizualizezi cu mare claritate și precizie oameni, locuri și obiecte. Iubitorii de plante se vor putea conecta cu plantele lor, cei care au animale de companie se vor putea conecta cu nevoile animalelor lor, părinții se vor putea relaționa mental cu copiii lor și găsi soluții chiar și la cele mai complicate probleme. Aplicațiile sunt nelimitate.

Cum sa îți înțelegi și controlezi mintea

Învață tehnica de vizualizare holografică de la SILVA INTUITION SYSTEM și obții înțelegerea în profunzime a unei anumite probleme și cum să o corectezi. Apoi implementează corecția cu ajutorul tehnicii "Oglinda Minții", un proces în doi pași, mult mai puternic decât auto-hipnoza, afirmațiile sau vizualizarea.

Cum sa îți descoperi scopul vieții

Mintea ta s-ar putea să creeze deja „coincidențe norocoase” sau „oportunități” în încercarea de a te împinge către scopurile tale. Cu alte cuvinte, s-ar putea să-i dai deja minții tale comenzi pentru a influența realitatea. Dar iată care este problema: dacă scopul materializării nu este în armonie cu binele tău suprem, s-ar putea să te autosabotezi în mod subconștient, cauzând eșecuri și atrăgând lucruri care nu îți sunt benefice. José Silva era conștient de această limitare. În SILVA INTUITION SYSTEM, ne concentrăm pe a te învăța cum să îți folosești mintea pentru a-ți identifica obiectivele corecte și să rămâi aliniat cu scopul vieții tale.

Cum să găsești vindecare pentru sine și ceilalți

Mintea ta are puterea de a produce vindecarea. Vei descoperi metode de vizualizare mentală dovedite științific de grăbire a recuperării după boală, de alinare a durerii și rănilor, de obținere a unei sănătăți radiante, de prevenire a bolilor. Vei face schimbările necesare pentru sănătate fizică și emoțională pentru tine și pentru ceilalți.

Cum se desfășoară cursul

Ziua 1

 • Bazele Intuiției:

  vei înțelege unicul și cel mai important obicei pe care trebuie să-l adopți pentru a-ți descoperi abilitățile intuitive. Revizuiește ghidul pas cu pas către a obține maximum din practica meditației și pregătește terenul pentru mintea intuitivă.

 • Relaxare Lungă:

  vei stăpâni relaxarea și starea de meditație profundă. Setează-ți corpul fizic, gândurile și mintea pentru experiența relaxării. Înțelege modul în care se simte corpul tău în timpul meditației. Stabilește puncte de referință pentru meditații mai scurte și eficiente. Deschide ușa pentru meditații profunde la nivelul theta.

 • Exercițiul "Picătura Energiei Sursă":

  vei experimenta modul în care ești conectat și cum ești una cu Sursa Universală de Energie, cea din care vine totul și unde există orice informație. Vei crea o reprezentare a Eului tău spiritual, care este una cu Energia Sursă și te va ajuta cu rezolvarea problemelor. Înveți cum să-ți disciplinezi imaginația pentru a-ți putea controla intuiția.

 • Tehnica "Holoviziunii" folosind Ecranul Mental:

  aceasta este o meditație emoțională și infiltrată cu energie, care te va învăța cum să materializezi mai mult din ceea ce îți dorești pe măsură ce obții îndrumare de la Energia Sursă și ai încredere că te îndrepți în direcția corectă. Este o meditație experimentată în mod holografic, în care soluțiile îți apar ca și cum s-ar fi petrecut deja, ajutând la certificarea materializării lor. Această tehnică îți va da controlul asupra materializării prin plasarea dorințelor tale pe axa timpului.

 • Proiecția în Casă și Metale:

  îți vei dezvolta abilitățile de clarviziune, clar-știință și clar-audiție cu puterea absolută a imaginației. Învață să deschizi poarta către niveluri fundamentale ale materiei fizice și să explorezi aceste niveluri dintr-o perspectivă subiectivă în timp ce asimilezi instrumente mentale speciale pentru sporirea experienței imaginative.

 • Exercițiul de Psihometrie:

  vei experimenta bucuria și libertatea de a te conecta la conștiința colectivă. Singurul cel mai important pas pentru a funcționa mai eficient în dimensiunea subiectivă este încrederea în abilitățile tale. Îți vei dezvolta abilitățile de localizare a obiectelor pierdute sau chiar a persoanelor sau a altor ființe. Acesta este un exercițiu dinamic și interactiv, de grup.

Ziua 2

 • Exercițiul "Conectarea la Scop":

  o să înțelegi de ce atât de muți oameni urăsc ceea ce fac deoarece nu trăiesc conștient sau conectați la propriul scop. Acest exercițiu include o meditație în care experimentezi o viziune a propriei tale vieți, în primul rând, și o discuție despre cum scopul vieții nu este întotdeauna egal cu meseria ta! Descoperă planul perfect pentru viața ta și de ce anume ai nevoie pentru a atinge nivelul dorit de perfecțiune.

 • Proiecția în Copac, Frunze și Animal de casă:

  vei dezvolta conexiunea dintre animale, plante și oameni care permite accesarea informației și beneficii în toate zonele vieții tale. Vei folosi intuiția și vederea la distanță pentru a stabili puncte subiective de referință în lumea materiei vii, plante și animale. În acest fel îți poți îmbunătăți comunicarea și conectarea cu plantele și animalele tale de companie.

 • Proiecția în Anatomia Umană:

  vei învață care este modul corect în care să aplici vindecarea la distanță și tehnicile de vizualizare cu integritate. Aceasta este cheia pentru dezvoltarea unei viziuni clare sau clarviziunea, cu scopul de a avea acces la toate felurile de cunoaștere. Vei face o călătorie fascinantă în anatomia umană și vei învăța cum să corectezi problemele în mod intuitiv.

 • Orientologie și Demonstrație Intuitivă:

  Se va face în clasă o demonstrație de folosire a tehnicilor pe care le-ai învățat. Apoi vei avea ocazia să practici împreună cu ceilalți cursanți. Tot ceea ce trebuie să știi pentru această fază finală de dezvoltare a intuiției va fi acoperit în „cei 4 pași ai lucrului pe caz” care includ:

       1. Transmiterea de energie către cei care au nevoie

2. Cum să detectezi o problemă de sănătate cu ajutorul minții tale, de la distanță

       3. Un ghid pentru o sesiune de lucru pe un caz 

4. Experimentarea celui mai înalt nivel al intuiției tale prin angajarea tuturor simțurilor și capacităților de a  simți și cunoaște mintea și corpul subiectului tău

 

Uite oferta noastră specială pentru cursul

SILVA INTUITION SYSTEM
cu Anca și Cristi

Live în București și online pe ZOOM  

Super Ofertă

1299 RON

Preț întreg

1499 RON

Ofertă repetare curs

300 RON
icon About

A TRĂI COMPLET ÎN MOD INTUITIV ESTE SCOPUL FIECĂRUI ELEV SILVA!

Experiența arată că peste 97% din elevii Silva ating un nivel uimitor al intuiției după numai două zile de curs. Această rată de succes extrem de mare este rezultatul a peste 5 decade de cercetare și a milioane de dolari cheltuiți pentru perfecționarea procesului de creștere a intuiției umane. După ce s-a lucrat cu milioane de cursanți Silva de toate vârstele și profesiile, suntem convinși că formula noastră este una dintre cele mai optimizate, testate și eficiente programe pentru dezvoltarea intuiției.

De ce să alegi SILVA INTUITION SYSTEM

Învățare prin experimentare

La Silva te facem să te implici, fie că sunt conversații despre rolul pe care îl joacă mintea în vindecare sau că te includem în exerciții ghidate la frecvențe ale creierului de la nivelurile alfa și teta. Un Program Metoda Silva este solul fertil în care îți vei dezvolta noile abilități. Mai mult, nu numai ca vei învăța despre meditație și noi căi de folosire a creierului, dar le și vei experimenta.

Educație la cel mai înalt nivel

Avem încredere că elevii noștri sunt genul de oameni care recunosc o oportunitate educațională de calitate pentru ei înșiși. Evenimentele Silva au fost oferite în peste 110 țări timp de 50 de ani. Metodele noastre sunt bazate pe știință și au trecut testul timpului. Acum succesul nostru poate fi și al vostru. Vrem să facem valoarea programelor Silva disponibilă tuturor și suntem dedicați acestui lucru.

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături