SLS white

Silva life system

Un curs care te ajută să treci peste obstacolele din viața ta și să îți împlinești scopul vieții!

Următoarele cursuri în BUCUREȘTI:

30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2023 

– în sală și online –  

PROGRAM 09:00 – 19:00 

Trăiește viața pe care ți-o dorești folosindu-ți creierul în mod diferit!

Cursul Silva Life System este primul pas!

Imaginează-ți

Cum se desfășoară cursul

Ziua 1

 • Calea Către Succes (argumentații științifice pe înțelesul tuturor, accesarea și contolul frecvenței alpha):

  formula verificată și testată timp de 22 de ani, pentru combaterea stresului, setarea de obiective și activarea de noi zone din sfera potențialului uman.

 • Relaxarea Lungă:

  tehnica fundamentală de relaxare care va permite minții și corpului tău să experimenteze relaxarea profundă.

 • Tehnica "Controlul Somnului":

  perfectă pentru preîntâmpinarea insomniilor și îmbunătățirea calității somnului. O vei folosi chiar înainte de culcare și beneficiezi de reîntinerire, de un somn profund și odihnitor.

 • Tehnica "Controlul Trezirii":

  vei fi uimit și mulțumit când te vei trezi singur, fără ceas deșteptător sau alarmă, în perfectă sincronizare cu ciclurile tale naturale de somn.

 • Tehnica "Controlul Viselor":

  descoperă cum să interpretezi mesajele abstracte din subconștient pentru a rezolva probleme și a lua decizii în viața reală.

 • Tehnica "Controlul Stării de Veghe":

  te simți somnoros sau letargic și nu ai timp pentru un pui de somn? Folosește această tehnică mentală de Energizare pentru a-ți crește energia fizică și emoțională în câteva minute.

 • "Levitația Mâinii și Anestezia Mănușii":

  o tehnică miraculoasă care poate alina durerea pe loc. O unealtă necesară oricui are copii mici.

 • Tehnica "Controlul Durerii de Cap":

  o tehnică ușoară, dar puternică, pentru eliminarea stresului și disiparea durerilor de cap, a migrenelor și a altor dureri fizice, fără folosirea medicamentelor, numai cu mintea ta.

Ziua 2

 • Ecranul Mental și Cheile de Memorie:

  nu îți vei mai uita niciodată lista de cumpărături, nici ceea ce citești înainte de testare sau de examen!

 • Tehnica "3 Degete" și "5 Degete":

  o tehnică surprinzătoare de ancorare care îți permite să intri în nivelul alfa al minții în câteva secunde, prin simpla reunire a degetelor. O adevărată "baghetă magică".

 • Tehnica "Paharul cu Apă":

  învață cum să imprimi o intenție clară într-un pahar cu apă si, folosind capacitățile extraordinare ale apei, vei obține soluții pentru rezolvarea unei probleme specifice, depășirea unui obstacol subconștient sau materializare. Folosind puterea intenției acest exercițiu te ajută să găsești soluții pentru orice problemă.

 • Tehnica "Oglinda Minții":

  o unealta excepțională de lucru pentru a-ți crea tu viitorul pe care îl dorești. Această tehnică te ajută să vizualizezi scenarii specifice din mintea ta pentru ca apoi să le implementezi, pentru a crește șansele de materializare, vindecare și abilități de rezolvare a problemelor.

 • "Călătoria Fantastică":

  treci de limitele timpului și spațiului și creează puncte de referință puternice ca și pas esențial pentru deblocarea întregului tău potențial intuitiv.

 • Tehnica "Laboratorului Mental":

  cauți răspunsuri în interior? Folosește această tehnică pentru a crea un sanctuar impenetrabil al minții pentru vindecare, rezolvarea de probleme, manifestare și intuiție.

 • Exercițiul de creare a "Sfătuitorilor":

  conectează-te în mintea ta cu doi sfătuitori înțelepți și primește sfaturi pentru orice, de la o decizie importantă în carieră până la găsirea partenerului de viață.

Uite oferta noastră specială pentru cursul

SILVA LIFE SYSTEM
cu Anca și Cristi

Live în București și online pe ZOOM  

Super ofertă

1299 RON

Preț întreg

1499 RON

Ofertă repetare curs

300 RON

SILVA - o metodă probată în timp!

icon About

Cursanții Metoda Silva creează povești de succes de 50 de ani!

Cursanții Metoda Silva creează povești de succes de 50 de ani! SILVA LIFE SYSTEM te învață tehnici probate științific, care diferă semnificativ de forma tradițională de meditație pasivă, pe care o oferă programele de dezvoltare personală tradiționale.

Metoda activă de meditație Silva la nivelul undelor cerebrale alpha, îți dă instrumentele pentru accesarea în mai mare măsură a potențialului creierului tău, să generezi rezultate tangibile, profunde și de durată.

Metoda Silva este exercițiu pentru minte. Ea condiționează literalmente mintea și gândurile ca să lucreze pentru tine în loc să lucreze împotriva ta.

Uite ce spun absolvenții noștri despre noi

Ce câștigi cu Metoda Silva

Transformi haosul în armonie

Cu toții ne confruntăm cu situații de stres. Este inevitabil. Silva Îți dă uneltele de a transforma stresul în claritate, creativitate și chiar relaxare. Unul dintre primele lucruri pe care îl vei învăța în această aventură de 2 zile este cum să te pui într-o stare profundă de meditație și să folosești stresul în folosul tău.

Gânduri pozitive = Rezultate pozitive

Fericirea este un lucru pe care ni-l dorim cu toții. Tehnicile din programul SILVA LIFE SYSTEM te ajută să îți descoperi scopul vieții, să rezolvi problemele care te blochează și să transformi o voce interioară negativă în una pozitivă, care te susține. Nu există putere mai mare decât să realizezi faptul că mintea este de partea ta.

Crește capacitatea de vindecare a minții și a corpului

La cursul SLS vei învăța o varietate de metode de vizualizare create pentru a accelera capacitatea naturală a minții și a corpului tău de a se vindeca fizic și emoțional. Aceste rezultate au fost studiate și confirmate de medici dintr-o varietate de domenii.

Îți dezvolți creativitatea

Creativitatea nu este numai pentru artiști. Este o stare a minții plină de resurse care conduce către succes. Studiile arată că creativitatea este crescută atunci când funcționăm la nivelul alfa. Experiența SILVA LIFE SYSTEM te va învăța să întri la nivelul undelor cerebrale alfa (prin propria voință, în control) și apoi să-ți folosești mintea creativă pentru a găsi soluții creative la problemele tale.

Atingi obiective puternice

SILVA LIFE SYSTEM este mai mult decât un curs motivațional de auto-ajutor. Trebuie să recunoști! Cursurile tipice de acest gen te lasă la un nivel înalt pentru câteva zile, dar oamenii se întorc adesea la vechea lor stare după câteva săptămâni. Nu este la fel cu Silva. Silva îți dă instrumente pentru viața de zi cu zi. Le verifici direct la curs și le aplici imediat!

Antrenament mental și creșterea performanței sportive

Mulți atleți de talie mondială folosesc principiile Metodei Silva pentru a vizualiza rezultatele dorite, a-și dezvolta concentrarea și a-și menține mintea și corpul în condiții optime.

Dormi bine și te trezești plin de energie

Silva te învață cum să îi comanzi minții tale să adoarmă atunci când dorești tu. De asemenea înveți să îți setezi ceasul mental. Acest lucru este foarte important deoarece corpul tău se acordează în mod natural la ciclurile de somn și îți permite să te trezești odihnit. Imaginează-ți cât de productiv și de energizat vei fi după o noapre de somn odihnitor.

Folosești puterea viselor tale

De-a lungul istoriei, oamenii și-au folosit visele pentru ajutorul dat în dezvoltarea de idei și de înțelegere a lucrurilor. Cu tehnicile de control al viselor îți poți folosi visele pentru a-ți crește abilitățile de a rezolva probleme, creativitatea și inspirația.

Îți dezvolți intuiția

Silva Recunoaște faptul că oricine este născut cu abilități intuitive și că oricine poate învăța cum să-și crească aceste abilități și poate funcționa la un nivel optim de performanță. Prin exercițiile noastre specifice și testate în timp, vei învăța cum să-ți folosești puterile psihice înnăscute pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi și luarea deciziilor, rezultând într-o viață mai fericită, de succes și plină de încredere.

icon About

În toată lumea oamenii se îndreaptă către un mod de viață mai conștient. Sunt gata să își îndeplinească potențialul, să își depășească provocările financiare, din carieră și de sănătate. Sunt gata să trăiască o viață armonioasă și productivă. 

De ce să alegi SILVA LIFE SYSTEM?

Învățare prin experimentare

La Silva te facem să te implici, fie că sunt conversații despre rolul pe care îl joacă mintea în vindecare sau că te includem în exerciții ghidate la frecvențe ale creierului de la nivelurile alpha și theta. Programul Metoda Silva este solul fertil în care îți vei dezvolta noile abilități. Mai mult, nu numai ca vei învăța despre meditație și noi căi de folosire a creierului, le vei și experimenta la curs.

Educație la cel mai înalt nivel

Avem încredere că elevii noștri sunt genul de oameni care recunosc o oportunitate educațională de calitate pentru ei înșiși. Evenimentele Silva au fost oferite în peste 110 țări timp de peste 50 de ani. Metodele noastre sunt bazate pe știință și au trecut testul timpului. Acum succesul nostru poate fi și al vostru. Vrem să facem valoarea programelor Silva disponibilă tuturor și suntem dedicați acestui lucru.

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături