Silva Intuition System

Intuiția umană este o abilitate care se învață

SLS white

Cu educația potrivită poți să-ți redobândești simțul intuiției.

Intuiția este mai mult decât educabilă. Este o abilitate naturală. Cu toții ne-am născut cu ea dar, ca orice altă abilitate, este necesar să o practicăm pentru a o dezvolta.

CUM S-A NĂSCUT SILVA INTUITION SYSTEM

Cu educația potrivită poți să-ți redobândești simțul intuiției.

Antrenamentul pentru intuiție Silva a fost descoperit atunci când Jose lucra pentru maximizarea memorării pentru copiii săi.
În timp ce o asculta pe fiica sa cea mare, Isabel, la lecția la istorie, s-a întâmplat ceva inexplicabil. Înainte ca el să adreseze următoarea întrebare Isabel l-a întrerupt și a spus: „Abraham Lincoln!”.
S-a uitat țintă la ea și apoi la carte. Următoarea întrebare ar fi fost: „Cine este al 16-lea președinte al Statelor Unite ale Americii?” Cum să fie posibil așa ceva? Cum a putut acest copil, care nu arătase anterior nici o abilitate de clarviziune sau intuiție să fie capabilă să răspundă unei întrebări care nu fusese încă rostită? Nici Isabel nu știa prea bine. Tot ceea ce a putut să spună a fost că a văzut întrebarea venind către ea, cu ajutorul minții.
Jose știa că a dat de ceva aici. Tocmai găsise întâmplător de ceea ce urma să devină în curând  Programarea Mentala la Nivelul Teta, formula pentru activarea simțurilor intuitive la cel mai înalt nivel la oameni care de altfel nu arătau nici o abilitate intuitivă.
Dr. J.B.Rhine, o autoritate marcantă în domeniu, i-a respins ideea, insistând că intuiția este un talent înnăscut, o capacitate care nu poate fi învățată.
Dar Jose nu a acceptat răspunsul lui negativ. Jose Silva știa că cea mai bună cale de a-și dovedi formula era să reproducă rezultatele. El a organizat o lecție pentru 30 de copii din oraș și i-a trecut prin același proces. Și bineînțeles că…
Toți cei 30 de copii au demonstra exact aceleași abilități intuitive!
Vestea s-a dus și în câțiva ani ținea cursuri pentru sute și mii de oameni, atât copii cât și adulți! O jumătate de secol mai târziu, peste 6 milioane de absolvenți din 101 de țări au început să folosească Tehnologia Mentală la Nivelul Teta pentru a experimenta o viață întri totul intuitivă.

SINGURUL LUCRU CARE STĂ ÎNTRE TINE ȘI INTUIȚIA TA ESTE REZISTENȚA DIN PROPRIA MINTE.

Dă la o parte această rezistență și vei accesa un nivel mai înalt în luarea deciziilor. Silva îl numește: viața intuitivă, cheia secretă către succes. Gândește-te! În spatele oricărei povești de succes stă acea inspirație norocoasă sau o coincidență uimitoare!
Această siguranță interioară este forța conducătoare care te va ghida prin viață fără să pierzi nici un pas. Poți să eviți agonia indeciziei, a grijilor și a fricii.

IMAGINEAZĂ-ȚI CĂ VEI PUTEA ...

Să știi exact ce trebuie să faci pentru a-ți propulsa afacerea sau cariera
Să obții ghidare puternică și precisă pentru deciziile importante din viața ta, de exemplu căsătoria, schimbările în carieră, investiții, etc.
Să te folosești de o inteligență superioară pentru a crea pe loc îmbunătățiri de durată în ce privește relațiile cu ceilalți.
Să îți crești … capacitatea de învățare prin accesarea unei baze nelimitate de informații din mintea ta.
Să combați stresul în mod eficient și să experimentezi relaxarea totală prin meditația la nivelurile alfa și teta

.

Câștigă acel instinct pentru acțiuni semnificative care să te propulseze către scopurile tale.

A TRĂI COMPLET ÎN MOD INTUITIV
ESTE SCOPUL FIECĂRUL ELEV SILVA 97%

Experiența arată că peste 97% din elevii Silva ating un nivel uimitor al intuiției după numai două zile de curs. Această rată de succes extrem de mare este rezultatul a peste 5 decade de cercetare și a milioane de dolari cheltuiți pentru perfecționarea procesului de creștere a intuiției umane. După ce a lucrat cu milioane de cursanți Silva de toate vârstele și profesiile, suntem convinși că formula noastră este una dintre cele mai optimizate, testate și eficiente programe pentru dezvoltarea intuiției.

Silva – O metodă probată în timp

analog-antique

Cursanții

CE SPUN CURSANȚII

„Mintea .„

 

Shakti Gawain,
autoarea cărții „Vizualizare Creativă”

„Metoda.”

Burt Goldman,
autorul cărții Călugăr American

„Irosim .”

Carol Lawrence,
actriță faimoasă pe Broadway în West Side Story, The Story of Music, Funny Girl și altele

CE VEI ÎNVĂȚA

Să recunoști și să ai încredere în vocea ta interioară.

Intuiția nu este magie. Este o abilitate care poate fi optimizată. Cursanții Silva sunt învățați cum să își asculte vocea internă a intuiției. Aceasta este vocea pe care îți dorești adesea să o fi ascultat când ți-a spus: „Ia umbrela.”. Dacă înveți să îți asculți vocea interioară vei evita multe greșeli și  îți vei găsi lumina călăuzitoare către o viață trăită cu sens.

Proiecție mentală și înțelegere

Aceste exerciții îți antrenează mintea să îți proiecteze conștiința în timp și spațiu, către diferite locații.
Atunci când stăpânești această abilitate vei putea să vizualizezi cu mare claritate și precizie oameni, locuri și obiecte. Iubitorii de plante se vor putea conecta cu plantele lor, cei care au animale de companie se vor putea conecta cu nevoile animalelor lor, părinții se vor putea relaționa mental cu copiii lor și găsi soluții chiar și la cele mai complicate probleme. Aplicațiile sunt nelimitate.

Înțelege și controlează-ți mintea

Învață tehnica de Silva Intuition System de vizualizare holografică și obții înțelegerea în profunzime a unei anumite probleme și cum să o corectezi.
Apoi implementează corecția cu ajutorul tehnicii Silva Oglinda Minții, un proces în doi pași, mult mai puternic decât auto-hipnoza, afirmațiile sau vizualizarea.

Descoperă-ți scopul vieții

Mintea ta s-ar putea să creeze deja „coincidențe norocoase” sau „oportunități”, în încercarea de fapt de a te împinge către scopurile tale. Cu alte cuvinte, s-ar putea să-i dai deja minții tale comenzi pentru a influența realitatea.
Dar iată care este problema: dacă scopul materializării nu este în armonie cu binele tău suprem, s-ar putea să te autosabotezi în mod subconștient, cauzând eșecuri și atrăgând lucruri care nu îți sunt benefice.
Jose Silva era conștient de această limitare.
În Silva Intuition System, ne concentrăm pe a te învăța cum să îți folosești mintea pentru a-ți identifica obiectivele corecte și să rămâi aliniat cu scopul vieții tale.

Vindecare pentru sine și pentru ceilalți

Mintea are puterea de a produce vindecarea. Vei descoperi metode de vizualizare mentală dovedite științific de grăbire a recuperării după boală, de alinare a durerii și rănilor, de obținere a unei sănătăți radiante, de prevenire a bolilor.
Vei face schimbările necesare pentru sănătate fizică și emoțională pentru tine și pentru ceilalți.

AGENDA CURSULUI

 

Ziua 1

Bazele Intuiției: învață despre folosirea eficientă a afirmațiilor și autosugestiilor.

Înțelege unicul și cel mai important obicei pe care trebuie să-l adopți pentru a-ți descoperi abilitățile intuitive. Revizuiește ghidul pas cu pas către a obține maximum din practica meditației și pregătește terenul pentru mintea intuitivă.

 

Exercițiul Relaxarea Lungă: Stăpânește relaxarea și starea de meditație profundă. Setează-ți corpul fizic, gândurile și mintea pentru experiența relaxării. Înțelege modul în care se simte corpul tău  în timpul meditației. Stabilește puncte de referință pentru meditații mai scurte și eficiente. Deschide ușa pentru meditații profunde la nivelul teta.

 

Exercițiul Picăturii de Energie Sursă: Acest exercițiu îți va permite să experimentezi modul în care ești conectat și cum ești una cu Sursa Universală de Energie, cea din care vine totul și unde există orice informație. Vei crea o reprezentare a Eului tău spiritual, care este care este una cu Energia Sursă și te va ajuta cu rezolvarea problemelor. Înveți cum să-ți disciplinezi imaginația pentru a-ți putea controla intuiția.

 

Pauza de Prânz: Poți veni cu prânzul de acasă sau putem lua prânzul împreună și socializa la restaurantul local.

 

Tehnica Holo-Viziunii cu Ecranul Mental: Aceasta este o meditație emoțională și infiltrată cu energie, care te va învăța cum să materializezi mai mult din ceea ce îți dorești pe măsură ce obții îndrumare de la Energia Sursă și ai încredere că te îndrepți în direcția corectă. Este o meditație experimentată în mod holografic, în care soluțiile îți apar ca și cum s-ar fi petrecut deja, ajutând la certificarea materializării lor. Această tehnică îți va da controlul asupra materializării prin plasarea dorințelor tale pe axa timpului.

 

Proiecția în Metale: Dezvoltă-ți abilitățile de clarviziune, clar-știință și clar-audiție cu puterea absolută a imaginației. Învață să deschizi poarta către niveluri fundamentale ale materiei fizice și să explorezi aceste niveluri dintr-o perspectivă subiectivă în timp ce asimilezi instrumente mentale speciale pentru sporirea experienței imaginative.

 

Exercițiul de Psihometrie: Experimentează bucuria și libertatea de a te conecta la conștiința colectivă. Singurul cel mai important pas pentru a funcționa mai eficient în dimensiunea subiectivă este încrederea în abilitățile tale. Îți vei dezvolta abilitățile de localizare a obiectelor pierdute sau chiar a persoanelor sau a altor ființe. Acesta este un exercițiu dinamic și interactiv, de grup. Care îți permite să îți experimentezi abilitățile intuitive într-un mod vioi și amuzant.

Ziua 2

Exercițiul de Conectare la Scop: Înțelegi de ce atât de muți oameni urăsc ceea ce fac deoarece nu trăiesc conștient sau conectați la propriul scop. Acesta include o meditație în care experimentezi o viziune a propriei tale vieți în primul rând și o discuție despre cum scopul vieții nu este întotdeauna egal cu meseria ta! Descoperă planul perfect pentru viața ta și de ce ai nevoie pentru a atinge nivelul dorit de perfecțiune.

 

Proiecția într-un Copac/Frunze/Animal de Companie: Dezvoltă conexiunea dintre animale, plante și oameni care permite accesarea informației și beneficii în toate zonele vieții tale. Vei folosi intuiția și vederea la distanță pentru a stabili puncte de referință în lumea materiei vii, plante și animale. În acest fel îți poți îmbunătăți comunicarea și conectarea cu plantele și animalele tale de companie.

 

Proiecția în Anatomia Umană: Învață care este modul corect în care să aplici vindecarea la distanță și tehnicile de vizualizare cu integritate. Aceasta este cheia pentru dezvoltarea unei viziuni clare sau clarviziunea, cu scopul de a avea acces la toate felurile de cunoaștere. Vei face o călătorie fascinantă în anatomia umană și vei învăța cum să corectezi problemele intuite.

 

Pauza de Prânz: Poți veni cu prânzul de acasă sau putem lua prânzul împreună și socializa la restaurantul local.

 

Orientologie și Demonstrație Intuitivă: Se va face o demonstrație în clasă de folosire a tehnicilor pe care le-ai învățat. Apoi vei avea ocazia să practici împreună cu ceilalți cursanți. Tot ceea ce trebuie să știi pentru această fază finală de dezvoltare a intuiției va fi acoperit în „cei 4 pași ai lucrului pe caz” care includ:

       1. Arta transmiterii de energie către cei care au nevoie;

      2. Cum să detectezi o problemă de sănătate cu ajutorul minții tale, de la distanță;

      3. Un ghid pentru o sesiune de lucru pe un caz.

      4. Experimentarea celui mai înalt nivel al intuiției tale prin angajarea tuturor simțurilor și capacităților de a simți și cunoaște mintea și corpul subiectului tău.

 

Semințele Scopului, Meditație de Final: Aceasta este o meditație de nivelul al doilea, ceea ce înseamnă că ești implicat fizic, mental și emoțional în hologramă. În această meditație reprezentarea ta personală a Energiei Sursă te ghidează ca să plantezi semințele pentru timpul viitor, care vor înflori de-a lungul experimentării vieții tale și te vor ține cu succes pe calea ta.

 

Cum este la curs, la ce să te aștepți:

Ambianța este relaxantă și intimă, cu un număr de la 30 la 50 de participanți. Aceasta înseamnă că primești mai multă atenție individuală de la noi. Tot astfel, ai oportunitatea de a întâlni oameni asemeni ție. Mulți cursanți leagă prietenii pe viață în cadrul acestor cursuri.

Silva Intuition System este o experienșă de 2 zile care are loc în mod obișnuit în intervalul orar 9:00 – 18:00 într-o sâmbătă și o duminică (datele pot diferi de la un curs la altul).

Aceasta este Fundația

Mulți cursanți decid să continue cu programele mai avansate Metoda Silva de dezvoltare a intuiției și vindecării. Noi oferim posibilitatea susținerii cursului Silva Intuition System (2 zile) în continuarea cursului de nivel 1 Silva Life System (2 zile) ca și un program complet de 4 zile denumit Silva Immersion, care îți oferă o schimbare și o resetare completă a modului de a gândi, de a-ți controla mintea și de a te raporta la tot ceea ce este în jurul tău.

Sunt 50 de ani de la crearea lor și încă îți păstrează cadența! Programele Silva continuă să fie unele dintre cele mai populare programe de dezvoltare personală de astăzi. Sunt programe complete, care oferă tehnici de inovatoare în relația dintre creier, minte și dezvoltarea personală.

IMG 7043

La Silva învățăm prin experimentare!

La Silva te facem să te implici, fie că sunt conversații despre rolul pe care îl joacă mintea în vindecare sau că te includem în exerciții ghidate la frecvențe ale creierului de la nivelurile alfa și teta. Un Program Metoda Silva este solul fertil în care îți vei dezvolta noile abilități. Cu alte cuvinte, nu numai că vei învăța despre meditație și noi căi de folosire a creierului, le vei experimenta.

Educație la cel mai înalt nivel!

Avem încredere că elevii noștri sunt genul de oameni care recunosc o oportunitate educațională de calitate pentru ei înșiși. Evenimentele Silva au fost oferite în peste 110 țări timp de 50 de ani. Metodele noastre sunt bazate pe știință și au trecut testul timpului. Acum succesul nostru poate fi și al vostru. Vrem să facem valoarea programelor Silva la disponibilă tuturor și suntem dedicați acestui lucru.

constanta 2020

Instructori experimentați

Noi, Anca și Cristi suntem profesori, cu o experiență practică de peste 20 de ani în sistemul educațional tradițional românesc și peste 10 ani de practică educațională non-formală în săli de curs și online din Romania, certificați de Silva Method International, Laredo, Texas, USA. Ceea ce oferim sunt programe internaționale și locale gândite și comunicate pe înțelesul cursanților români, pe care îi invităm să descopere și să redescopere puterea creierului, a minții umane și uriașul potențial uman cu care sunt înzestrați.

Împreună noi dăm de fiecare dată mai mult, deoarece predăm cursurile Silva în echipă. Ne completăm unul pe altul și venim fiecare cu o perspectivă care cu siguranță va reuși să transmită mai mult și mai complet conceptele și tehnicile acestei metode unice.

Suntem aici pentru a te ghida nu numai în timpul cursului ci și după aceea. Scopul nostru, după ce ți-am arătat tehnicile, este să te ajutăm să treci mai departe, spre adevărata independență. Noi am creat o comunitate de cursanți metoda Silva cărora le punem la dispoziție grupuri și ateliere de lucru, workshop-uri și întâlniri frecvente în care consolidăm tehnicile, lucrăm în grup și reconfirmăm cunoștințele dobândite la curs.

Noi considerăm că aceasta este adevărata susținere pe care ți-o putem da pentru a te face mai puternic și a deveni stăpânul propriei tale minți.

Întrebări frecvente cu privire la cursurile Metoda Silva

R: Oricine! Iată de ce: Metoda Silva este un program de dezvoltare personală conceput pentru a descătușa puterea minții tale și care îți va duce beneficii în toate domeniile vieții tale. Vei fi mai bun/ă în cariera ta, în capacitatea de a-ți crește bunăstarea, vei depăși stresul, îți vei îmbunătăți sănătatea și relațiile și chiar îți vei găsi scopul vieții.
Cea mai bună parte este că oricine poate face asta! Nu este nevoie să fi parcurs un alt curs înainte și nu ai nevoie de experiență în a medita.
R: Metoda Silva este apogeul a peste 5 decenii și a milioane de dolari investiți în cercetare. Este construit pentru a te ajuta să funcționezi conștient la nivelul undelor Alpha. Beneficiile accesării acestei stări includ creativitate crescută, intuiție, relaxare și vindecare. Nici un alt program de dezvoltare personală nu are nivelul de susținere științifică și empirică pe care îl are Metoda Silva și nu vei găsi nicăieri în altă parte tehnicile și exercițiile noastre, rezultate a unei cercetări și perfecționări minuțioase.
R: Puține programe au susținerea științifică și evidența socială a Metoda Silva. In nici un caz nu ne-am risca credibilitatea oferindu-ți un program care nu face ceea ce spune. În plus, ai garanția returnării necondiționate a banilor, pentru a face o alegere relaxată și împăcată! 
R: Frumusețea Metoda Silva este că, după cele 2 zile de curs, nu îți va lua decât 15 minute pe zi ca să exersezi, asta în cazul în care nu cumva dorești să aloci mai mult, pentru rezultate și mai bune.
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături