SILVA LIFE SYSTEM

Cursuri care îți schimbă viața și care te ajută să treci peste obstacolele din viața ta și să îți împlinești scopul vieții

SLS white

Începe călătoria Silva participând la un curs
Silva Life System alături de noi!

Alege să trăiești în mod conștient!

În toată lumea oamenii se îndreaptă către un mod de viață mai conștient. Sunt gata să își îndeplinească potențialul, să își depășească provocările financiare, din carieră și de sănătate. Sunt gata să trăiască o viață armonioasă și productivă. 

Cursul Silva Life System este primul pas!

Vizualizează: Cum câștigi îndrumare pentru a lua deciziile importante ale vieții
Imaginează-ți: Somn fără uz de medicamente și trezire perfect odihnit
Imaginează-ți: Controlul stresului
Vizualizează: Creare de conexiuni mai semnificative în relațiile tale
Vizualizează: Îmbunătățirea memoriei

.

Imaginează-ți: Controlul și transformarea durerii
Imaginează-ți: Extinderea capacității de învățare
Vizualizează: Activarea puterii minții tale pentru a-ți materializa scopurile
Vizualizează: Accesează oricând informațiile din mintea ta

.

Imaginează-ți: Învățare rapidă și ușoară

Cursul Silva Life System este primul pas!

Vizualizează: Cum câștigi îndrumare pentru a lua deciziile importante ale vieții
Imaginează-ți: Somn fără uz de medicamente și trezire perfect odihnit
Imaginează-ți: Controlul stresului
Vizualizează: Creare de conexiuni mai semnificative în relațiile tale
Vizualizează: Îmbunătățirea memoriei

.

Imaginează-ți: Controlul și transformarea durerii
Imaginează-ți: Extinderea capacității de învățare
Vizualizează: Activarea puterii minții tale pentru a-ți materializa scopurile
Vizualizează: Accesează oricând informațiile din mintea ta

.

Imaginează-ți: Învățare rapidă și ușoară

Cursul Silva Life System este primul pas!

Imaginează-ți:

Cum obții îndrumare pentru a lua deciziile importante din viața ta,

Cum deții controlul vieții tale, prin controlul stresului,

Cum somnul tău se desfașoară natural, fără medicamente, și te trezești în fiecare dimineață perfect odihnit,

Cum ți se îmbunătățesc relațiile, efectiv,

Cum memoria ta redevine performantă și chiar mai mult,

Cum vei putea să–ți alini durerile fizice dacă te vei confrunta vreodata cu ele,

Cum iți extinzi capacitatea de învățare într-un mod pe care nu l-ai mai exersat până acum,

Cum vei începe să îți materializezi scopurile folosind mai mult din potentialul minții tale,

Cum ai să poți accesa în orice situație informațiile din mintea ta,

Și mai ales, cum iți vei antrena Intuiția, al șaselea simț al succesului în viață..

Câștigă acel instinct pentru acțiuni semnificative care să te propulseze către scopurile tale.

Trăiește viața pe care ți-o dorești folosindu-ți creierul în mod diferit!

Noi știm că primul pas este acela de a depăși credința că numai câțiva norocoși pot experimenta o transformare profundă a vieții lor.
Succesul în viață este deseori judecat ca o chestiune de noroc, de moștenire, sau de avantaje de conjunctură….Ei bine, nu!
Cercetările în domeniul minții arată că cele mai multe lucruri pe care le dorim în viața noastră, și le și obținem, fie că  este vorba despre abundență, de o cariera împlinită, de sănătate sau de fericire personală, le obținem doar atunci când știm să folosim mintea în mod diferit!. Deci, a învăța să îți folosești creierul ca sa, ca pe un instrument pentru succes, despre asta este vorba!
În esență, este simplu: învățăm creierul să funcționeze la frecvențe favorabile nouă, în mod controlat, după modelul natural de funcționare al creierului copiilor, sau după modelul de lucru al creierului atunci cand doarme. Știința numește asta „frecvențele alpha și theta” de funcționare. În somn, aceste frecvențe apar regulat, dar în somn nu putem să fim conștienți… Intrebarea este:  Cum putem accesa aceste frecvențe și să le controlăm și în stare de veghe?
Vestea buna este că  putem învăța!
Nu este o chestiune de noroc ci de practică, sau mai degrabă despre ce și cât practici.
Deși folosirea meditației și a vizualizării nu este o idee nouă, obținerea succesului cu ajutorul lor poate fi adesea o problemă. Noi înțelegem că o soluție este depășirea barierelor personale, a obiceiurilor și credințelor auto-limitatoare. Nu se pune problema numai despre ceea ce îți dorești ci și despre ce te oprește și cum să te ridici deasupra acestor piedici.

Silva – O metodă probată în timp

analog-antique

Cursanții Metoda Silva creează povești de succes de 50 de ani!

SLS te învață tehnici probate științific, care diferă semnificativ de forma tradițională de meditație pasivă, pe care o oferă programele de dezvoltare personală tradiționale.

Metoda activă de meditație Silva la nivelul undelor cerebrale alpha, îți dă instrumentele pentru accesarea în mai mare măsură a potențialului creierului tău, să generezi rezultate tangibile, profunde și de durată.

Metoda Silva este exercițiu pentru minte. Ea condiționează literalmente mintea și gândurile ca să lucreze pentru tine în loc să lucreze împotriva ta.

CE SPUN CURSANȚII

„Mintea noastră rațională este ca un calculator….mintea intuitivă, pe de altă parte, pare să dea acces la o cantitate infinită de informații.„


Shakti Gawain,
autoarea cărții „Vizualizare Creativă”

„Metoda Silva constă în tehnici cercetate științific, testate și probate, pe care le primești într-o manieră de învățare prin practică, pas cu pas. Vei vedea rezultate foarte repede notabile.”

Burt Goldman,
autorul cărții Călugăr American

„Irosim prea mult timp pentru a ne subestima. Dacă am petrece măcar o jumătate din timp numai ca să căutăm în mințile noastre cum să tratăm viața, am afla că suntem cu mult mai puternici decât credem.”

Carol Lawrence,
actriță faimoasă pe Broadway în West Side Story, The Story of Music, Funny Girl și altele

CE CÂȘTIGI CU METODA SILVA:

CELE 9 BENEFICII MAJORE

1. Transformi haosul în armonie

Cu toții ne confruntăm cu situații de stres. Este inevitabil. Silva âți dă uneltele de a transforma stresul în claritate, creativitate și chiar relaxare. Unul dintre primele lucruri pe care îl vei învăța în această aventură de 2 zile este cum să te pui într-o stare profundă de meditație și să folosești stresul în folosul tău.

2. Gânduri pozitive = Rezultate pozitive

Fericirea este un lucru pe care ni-l dorim cu toții. Tehnicile din programul SLS te ajută să îți descoperi scopul vieții, să rezolvi problemele care te blochează și să transformi o voce interioară negativă în una pozitivă, care te susține. Nu există putere mai mare decât să realizezi faptul că mintea este de partea ta.

3. Crește capacitatea de vindecare a minții și a corpului

La cursul SLS vei învăța o varietate de metode de vizualizare create pentru a accelera capacitatea naturală a minții și a corpului tău de a se vindeca fizic și emoțional. Aceste rezultate au fost studiate și confirmate de medici dintr-o varietate de domenii.

4. Crește-ți creativitatea

Creativitatea nu este numai pentru artiști. Este o stare a minții plină de resurse care conduce către succes. Studiile arată că creativitatea este crescută atunci când funcționăm la nivelul alfa. Experiența Silva Life System te va învăța să întri la nivelul undelor cerebrale alfa (prin propria voință) și apoi să-ți folosești mintea creativă pentru  a găsi soluții creative la problemele tale

5. Atinge obiective puternice

Silva Life System este mai mult decât un curs motivațional de auto-ajutor. Trebuie să recunoști! Cursurile tipice de acest gen te lasă la un nivel înalt pentru câteva zile, dar oamenii se întorc adesea la vechea lor stare după câteva săptămâni. Nu este la fel cu Silva. Silva îți dă instrumente pentru viața de zi cu zi. Le verifici direct la curs și le aplici imediat!

6. Antrenament mental și Creșterea performanței sportive

Mulți atleți de talie mondială folosesc principiile Metodei Silva pentru a vizualiza rezultatele dorite, a-și dezvolta concentrarea și a-și menține mintea și corpul în condiții optime.

7. Dormi bine și te trezești plin de energie

Silva te învață cum să îi comanzi minții tale să adoarmă atunci când dorești tu. De asemenea înveți să îți setezi ceasul mental. Acest lucru este foarte important deoarece corpul tău se acordează în mod natural la ciclurile de somn și îți permite să te trezești odihnit. Imaginează-ți cât de productiv și de energizat vei fi după o noapre de somn odihnitor!

8. Folosești puterea viselor tale

De-a lungul istoriei oamenii și-au folosit visele pentru ajutorul dat în dezvoltarea de idei și de înțelegere a lucrurilor. Cu tehnicile de control al viselor îți poți folosi visele pentru a-ți crește abilitățile de a rezolva probleme, creativitatea și inspirația.

9. Dezvoltă-ți intuiția

Silva Recunoaște faptul că oricine este născut cu abilități intuitive și că oricine învașă cum să-și crească aceste abilități poate funcșiona la un nivel optim de performanță.

Prin exercițiile noastre specifice și testate în timp, vei învăța cum să-ți folosești puterile psihice înnăscute pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi și luarea deciziilor, rezultând într-o viață mai fericită, de succes și plină de încredere.

Ești gata să vii la curs?

AGENDA CURSULUI

Ziua 1

Calea Către Succes(Argumentații științifice pe înțelesul tuturor, accesarea și contolul frecvenței alpha): formula verificată și testată timp de 22 de ani, pentru combaterea stresului, setarea de obiective și  activarea de noi zone din sfera potențialului uman.
Relaxarea Lungă: Tehnica fundamentală de relaxare care va permite minții și corpului tău să experimenteze relaxarea profundă.
Pauza de Prânz: Poți veni cu prânzul de acasă sau putem lua prânzul împreună la restaurantul local.
Tehnica de Control al Somnului: perfectă pentru preîntâmpinarea insomniilor și îmbunătățirea calității somnului. O vei folosi chiar înainte de culcare și beneficiezi de reîntinerire, de un somn profund și odihnitor.
Tehnica Controlul Trezirii: Vei fi uimit și mulțumit când te vei trezi singur fără ceas deșteptător sau alarmă) , în perfectă sincronizare cu ciclurile tale naturale de somn.
Tehnica de Control al Viselor: Descoperă cum să interpretezi mesajele abstracte din subconștient pentru a rezolva probleme și a lua decizii în viața reală.
Tehnica de Energizare: Te simți somnoros sau letargic și nu ai timp pentru un pui de somn? Folosește această tehnică mentală pentru a-ți crește energia fizică și emoțională în câteva minte.
Levitația Mâinii/Anestezia Mănușă: O tehnică miraculoasă care poate alina durerea pe loc. O unealtă necesară oricui are copii mici.
Tehnica de Control al Durerii de Cap: O O tehnică ușoară, dar puternică pentru eliminarea stresului și disiparea durerilor de cap, a migrenelor, și a altor dureri fizice fără medicamente, numai cu mintea ta.

Ziua 2

Ecranul Mental si Cheile de Memorie: Nu îți vei mai uita niciodată lista de cumpărături, nici ceea ce citești înainte de testare sau de examen!
Tehnica 3 Degete: O tehnică surprinzătoare de ancorare care îți permite să intri în nivelul alfa al minții în câteva secunde, prin simpla reunire a 3 degete.
Tehnica Paharul cu Apă: Învață cum să imprimi o intenție clară într-un pahar cu apă si, folosind capacitățile extraordinare ale apei, vei obține soluții pentru rezolvarea unei probleme specifice, depășirea unui obstacol subconștient sau materializare. Folosind puterea intenției acest exercițiu te ajută să găsești soluții pentru orice problemă.
Pauza de Prânz: Poți veni cu prânzul de acasă sau putem lua prânzul împreună la restaurantul local.
Tehnica Oglinda Minții: O unealta excepțională de lucru pentru a-ți crea tu viitorul pe care îl dorești. Această tehnică te ajută să vizualizezi scenarii specifice din mintea ta pentru ca apoi să le implementezi, pentru a crește șansele de materializare, vindecare și abilități de rezolvare a problemelor.
Călătoria Fantastică: Treci de limitele timpului și spațiului și creează puncte de referinșă puternice ca și pas esențial pentru deblocarea întregului tău potențial intuitiv.
Tehnica Laboratorului Mental: Cauți răspunsuri în interior? Folosește această tehnică pentru a crea un sanctuar impenetrabil al minții pentru vindecare, rezolvarea de probleme, manifestare și intuiție.
Exercițiul de Creare a Sfătuitorilor: Conectează-te în mintea ta cu doi sfătuitori înțelepți și primește sfaturi pentru orice, de la o decizie importantă în carieră până la găsirea partenerului de viață.

Cum este la curs, la ce să te aștepți:

Ambianța este relaxantă și intimă, cu un număr de la 30 la 50 de participanți. Aceasta înseamnă că primești mai multă atenție individuală de la noi. Tot astfel, ai oportunitatea de a întâlni oameni asemeni ție. Mulți cursanți leagă prietenii pe viață în cadrul acestor cursuri.

Silva Life System este o experienșă de 2 zile care are loc în mod obișnuit în intervalul orar 9:00 – 18:00 într-o sâmbătă și o duminică (datele pot diferi de la un curs la altul).

Aceasta este Baza Metodei Silva

Mulți cursanți decid să continue cu programele mai avansate Metoda Silva de dezvoltare a intuiției și vindecării. Noi oferim posibilitatea susținerii cursului Silva Life System (2 zile) alături de Silva Intuition System (2 zile) ca și un program complet de 4 zile denumit Silva Immersion, care îți oferă o schimbare și o resetare completă a modului de a gândi, de a-ți controla mintea și de a te raporta la tot ceea ce este în jurul tău.

Sunt 50 de ani de la crearea lor și încă îți păstrează cadența! Programele Silva continuă să fie unele dintre cele mai populare programe de dezvoltare personală de astăzi. Sunt programe complete, care oferă tehnici de inovatoare în relația dintre creier, minte și dezvoltarea personală.

IMG 7043

La Silva învățăm prin experimentare!

La Silva te facem să te implici, fie că sunt conversații despre rolul pe care îl joacă mintea în vindecare sau că te includem în exerciții ghidate la frecvențe ale creierului de la nivelurile alfa și teta. Un Program Metoda Silva este solul fertil în care îți vei dezvolta noile abilități. Cu alte cuvinte, nu numai că vei învăța despre meditație și noi căi de folosire a creierului, le vei experimenta.

Educație la cel mai înalt nivel!

Avem încredere că elevii noștri sunt genul de oameni care recunosc o oportunitate educațională de calitate pentru ei înșiși. Evenimentele Silva au fost oferite în peste 110 țări timp de 50 de ani. Metodele noastre sunt bazate pe știință și au trecut testul timpului. Acum succesul nostru poate fi și al vostru. Vrem să facem valoarea programelor Silva la disponibilă tuturor și suntem dedicați acestui lucru.

constanta 2020

Instructori experimentați

Noi, Anca și Cristi suntem profesori, cu o experiență practică de peste 20 de ani în sistemul educațional tradițional românesc și peste 10 ani de practică educațională non-formală în săli de curs și online din Romania, certificați de Silva Method International, Laredo, Texas, USA. Ceea ce oferim sunt programe internaționale și locale gândite și comunicate pe înțelesul cursanților români, pe care îi invităm să descopere și să redescopere puterea creierului, a minții umane și uriașul potențial uman cu care sunt înzestrați.

Împreună noi dăm de fiecare dată mai mult, deoarece predăm cursurile Silva în echipă. Ne completăm unul pe altul și venim fiecare cu o perspectivă care cu siguranță va reuși să transmită mai mult și mai complet conceptele și tehnicile acestei metode unice.

Suntem aici pentru a te ghida nu numai în timpul cursului ci și după aceea. Scopul nostru, după ce ți-am arătat tehnicile, este să te ajutăm să treci mai departe, spre adevărata independență. Noi am creat o comunitate de cursanți metoda Silva cărora le punem la dispoziție grupuri și ateliere de lucru, workshop-uri și întâlniri frecvente în care consolidăm tehnicile, lucrăm în grup și reconfirmăm cunoștințele dobândite la curs.

Noi considerăm că aceasta este adevărata susținere pe care ți-o putem da pentru a te face mai puternic și a deveni stăpânul propriei tale minți.

Întrebări frecvente cu privire la cursurile Metoda Silva

R: Oricine! Iată de ce: Metoda Silva este un program de dezvoltare personală conceput pentru a descătușa puterea minții tale și care îți va duce beneficii în toate domeniile vieții tale. Vei fi mai bun/ă în cariera ta, în capacitatea de a-ți crește bunăstarea, vei depăși stresul, îți vei îmbunătăți sănătatea și relațiile și chiar îți vei găsi scopul vieții.
Lucrăm cu frecvențele naturale ale creierului: alpha și theta pe care acesta  le produce în fiecare minut (de exemplu, în fiecare minut creierul intră natural și automat de 5 ori in alpha) dar pe care nu le putem folosi conștient pentru că nu le controlăm suficient de mult timp.
La curs vei învăța cum să îți controlezi aceste frecvențe, pe care orice creier uman le generează in fiecare minut, și să le folosești pentru scopurile tale !
Cea mai bună parte este că oricine poate face asta! Nu este nevoie să fi parcurs un alt curs înainte și nu ai nevoie de experiență în a medita.
R: Metoda Silva este apogeul a peste 5 decenii și a milioane de dolari investiți în cercetare. Este construit pentru a te ajuta să funcționezi conștient la nivelul undelor Alpha. Beneficiile accesării acestei stări includ creativitate crescută, intuiție, relaxare și vindecare. Nici un alt program de dezvoltare personală nu are nivelul de susținere științifică și empirică pe care îl are Metoda Silva și nu vei găsi nicăieri în altă parte tehnicile și exercițiile noastre, rezultate a unei cercetări și perfecționări minuțioase.
R: Puține programe au susținerea științifică și evidența socială a Metoda Silva. In nici un caz nu ne-am risca credibilitatea oferindu-ți un program care nu face ceea ce spune. În plus, ai garanția returnării necondiționate a banilor, pentru a face o alegere relaxată și împăcată! 
R: Frumusețea Metoda Silva este că, după cele 2 zile de curs, nu îți va lua decât 15 minute pe zi ca să exersezi, asta în cazul în care nu cumva dorești să aloci mai mult, pentru rezultate și mai bune.
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături