SLS white

SILVA ULTRA

Un modul special al cursurilor Silva

Următoarele cursuri:  

7 – 8 DECEMBRIE 2024 BUCUREȘTI 

– în sală și online –

PROGRAM 09:00 -19:00

 

Ce trebuie să știi despre acest curs:

Este continuarea primelor module, Silva Life System și Silva Intuition System. Este cel mai frecventat curs de către absolvenții Silva din toată lumea, deoarece prin natura tehnicilor pe care le înveți, aria de aplicabilitate a cunoștințelor se extinde de la sănătate până la afaceri și relații interumane. Cel mai important lucru este că aplicând aceste tehnici vei învăța cum să îmbunătățești viața și sănătatea ta precum și a celor dragi.

În cele două zile de curs vei învăţa, pe lângă tehnici şi „capitole” care fac referire la: vizualizare, imaginaţie, aura umană ca instrument de comunicare şi programare, mecanisme de supravieţuire şi utilizarea lor în programare, aparatura cu bio-feedback etc.

Ce vei învăţa la modulul Silva Ultra:

TEHNICA CELOR TREI SCENE:

Este una din cele mai frecvent utilizate tehnici pentru rezolvarea problemelor de sănătate cu rezultate fantastice.

TEHNICILE CONFUZIEI, AŞTEPTĂRII ŞI SUPRAVIEŢUIRII:

Te învaţă care este momentul potrivit să faci proiectul ca să ajuţi o altă persoană să-şi recapete sănătatea, precum şi cum s-o aduci în starea în care este cel mai uşor programabilă.

TEHNICA MATRIŢA UNIVERSALĂ:

Este folosită în domeniul sănătăţii. Puterea ei stă în faptul că generează şi uneşte energia vindecătoare a tuturor absolvenţilor cursului ULTRA din lume şi o concentrează asupra persoanelor care au nevoie de ajutor în domeniul sănătăţii.

TEHNICA VIBRAŢIEI RAPIDE A MÂINII:

Te învaţă să canalizezi energia vindecătoare pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Se pot rezolva probleme de sănătate localizate sau generale.

TEHNICA SPECIALĂ A PAHARULUI CU APĂ:

Vei învăţa să energizezi apa pentru a rezolva problemele de sănătate. Se poate aplica şi asupra altor persoane.

ÎMBUNĂTĂŢIREA VÂNZĂRII:

Programarea și energizarea unor obiecte pentru atragerea clienţilor, creşterea rulajului.

CUM SĂ GĂSEŞTI LOCUL DE MUNCĂ IDEAL:

De multe ori nu ştim unde să ne angajăm şi care este calea cea mai corectă( cu rezultate maxime pentru mine ca persoana = poziţie, salariu, domeniu), prin această tehnică vom obţine rezultate sigure.

RECUPERAREA DATORIILOR:

De câte ori ai dat bani cuiva care a „uitat” să ți-i dea înapoi? Prin această tehnică se va grăbi să-ți aducă înapoi ce-ți datorează. Este modalitatea cea mai simpla si rapida ca dintr-un datornic sa-l transformaţi intr-un posibil priete.

Uite oferta noastră pentru cursul

SILVA ULTRA
cu Anca și Cristi

OFERTĂ până la 22.11.2024

1900 RON
  • PROFITĂ ACUM!

Preț întreg

2200 RON

Ofertă repetare curs

500 RON

Preț întreg repetare curs

600 RON
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături