SUNTEȚI GATA
SĂ VĂ SCHIMBAȚI DEFINITIV VIAȚA ÎN MAI BINE
?

VREȚI SĂ DESCOPERIȚI ȘI SĂ FOLOSIȚI
POTENȚIALUL ASCUNS AL MINȚII DVS.
?

AVEȚI O DORINȚĂ SINCERĂ SĂ ÎNVĂȚAȚI
CUM SĂ VĂ DEZVOLTAȚI MINTEA,
CUM SĂ O FOLOSIȚI MAI MULT ȘI ÎNTR-UN MOD SPECIAL
PENTRU O VIAȚĂ AȘA CUM O MERITAȚI
?

SUNTEȚI PE CALE SĂ PARTICIPAȚI LA
CEL MAI PUTERNIC PROGRAM DE ANTRENAMENT MENTAL DIN LUME!

————————-

⬇️ Înscrierea se face cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️

————————-

SILVA IMMERSION este cursul complet al lui José Silva în varianta originală concepută de acesta. Cuprinde ambele module de bază: Silva Life System și Silva Intuition System. Participarea la SILVA IMMERSION vă garantează o experiență intensă prin aplicarea în practică a tehnicilor predate, prin densitatea informațiilor și succesiunea acestora pe durata a 4 zile consecutive.
SILVA IMMERSION, cursul de 4 zile care schimbă definitiv viața în bine oricărui participant, este cel mai avansat program de antrenament mental. Aceasta este FORMULA ORIGINALĂ a lui José Silva, un curs fundamentat pe 22 de ani de cercetări științifice și peste 50 de ani de rezultate practice dovedite.
O parte din beneficiile acestui curs unic în lume, fenomenal și transformațional sunt:
✅ Reprogramarea mentală
✅ Dezvoltarea minții
✅ Corectarea gândirii
✅ Controlul stresului
✅ Schimbarea obiceiurilor nebenefice
✅ Stimularea creativității
✅ Reactivarea intuiției și a clarviziunii
✅ Învățarea rapidă cu o memorie activă
✅ Somnul odihnitor
✅ Visarea creativă
✅ Clarificarea scopurilor și a deciziilor
✅ Sănătatea optimă
✅ Vindecarea și autovindecarea
✅ Depășirea barierelor psihologice
✅ Restabilirea echilibrului în toate ariile vieții.
Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, instructori Metoda Silva, certificați de către Silva Method International, Laredo, Texas, USA, vă așteaptă să vă descoperiți potențialul infinit cu care ați fost înzestrat(ă).

————————————————————————————————————————–

ANCA JUGĂNARU
„Sunt absolventă a Facultății de Fizică din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu o carieră de peste 22 de ani ca profesor de fizică la catedră. Am absolvit cursurile Metoda Silva în anul 2005 și din 2007 le predau ca și instructor. Am avut șansa să întâlnesc un mediu, o filosofie și niște valori care stăteau de ani de zile ca într-un cocon și îmi era teamă să le integrez în normele sociale. Odată cu acest stil de viață care este Metoda Silva și cu un mentorat de excepție, valorile și-au găsit locul firesc în interiorul și exteriorul meu: gândirea pozitivă, meditația dinamică, vizualizarea creativă și perfecționarea intuiției îmi construiesc o stare din ce în ce mai armonioasă zi de zi. Coroborând experiența de profesor, educator și părinte cu principiile Metodei Silva, știu că pot face o diferență în creșterea calității relațiilor între părinți și copiii lor și invers, cât și între profesori și elevii lor și invers. Sunt onorată și bucuroasă să predau Metoda Silva și să întâlnesc de fiecare dată la cursuri oameni care doresc să-și îmbunătățească viața, astfel încât să contribuim împreună la o lume mai bună!”

 

CRISTI LAZĂR
„Ca pregătire de bază sunt profesor de educație fizică și sport. Lucrez de peste 20 ani în marketing. Am creat și am participat la dezvoltarea mai multor programe și campanii de succes în mai multe domenii pentru firme foarte mari și mărci renumite. Am participat activ la dezvoltarea industriei entertainment-ului românesc în calitate de manager de spectacole, turnee, artiști, evenimente, emisiuni, campanii media. Am absolvit cursul Metoda Silva în anul 2001. Am înțeles foarte repede că am tot ce îmi trebuie ca să practic tehnicile învățate și să obțin rezultate mai bune în viața mea, adică: Dorință, Încredere și Așteptare. La început, nu am practicat. Însă, după ce viața m-a dus „de sus până jos de tot”, am început să practic tehnicile Metoda Silva și am revenit la cursuri, am aprofundat, am exersat, am obținut schimbări majore în bine în viața mea pe toate planurile și, în special, am îmbunătățit major starea mea de sănătate. Am împărtășit din experiențele mele, din succesele mele Silva, am frecventat toate cursurile organizate de Metoda Silva și, la sugestia lui Rajko și cu ajutorul său „m-am trezit”… instructor Metoda Silva. Le sunt recunoscător lui Rajko Kuzmanović, Sorin Sălăjan și Ancăi Jugănaru, iubita și partenera mea, pentru susținerea lor. Eu cred în simplitate, cred în Dumnezeu și în puterea de a crea pe care i-a dat-o El fiecăruia. Cred în mine, cred ca suntem cu toții un tot unitar și știu că „ceea ce gândește unul, îi influențează pe toți”. De aceea, știu că responsabilitatea mea majoră este „Să fiu și să fac din ce în ce mai bine!”. Mai știu că pot să ajut pe oricine acceptă să primească ceea ce am eu de oferit. Mai știu că mai am încă foarte multe de învățat și sunt gata să învăț. Abia aștept să cunosc oameni minunați la cursurile Metoda Silva.”

————————————————————————————————————————–

De ce să urmați cursul SILVA IMMERSION CU NOI?
🔴 Pentru că 4 zile consecutive de programare și reprogramare, de exerciții susținute și ghidate, de practică într-un mediu special creat, este formula imbatabilă pentru ✅REPROGRAMAREA MENTALĂ de care aveți nevoie! Statisticile noastre arată că, după 4 zile de curs intensiv, veți pleca acasă cu ✅lecția învățată în practică,  cu ✅un bagaj de cunoștințe imens și cu ✅o parte din „probleme” deja rezolvate!
🔴 Un alt mare beneficiu este faptul că noi, Anca și Cristi, avem două tipologii complet diferite de a preda și susține cursul, ceea ce vă oferă ✅valoare pe mai multe paliere de cunoaștere cu ✅cunoștințe ce se absorb și se fixează rapid pe mai multe căi, prin mai multe tipuri de inteligență. Vă promitem că veți pleca acasă ‼️mai deștep(ta)ți, ‼️mai puternici, ‼️mai încrezători în forțele proprii și în viață, ‼️mai deschiși spre a decide și a acționa pentru a vă schimba viața în „Din ce în ce mai bine!”. Aaaa! Mai e ceva…
🔴 Suntem singurii care predăm ÎN DOI formula originală de 4 zile a lui José Silva, SILVA IMMERSION – 4 ZILE CARE SCHIMBĂ DEFINITIV ÎN BINE VIAȚA ORICĂRUI PARTICIPANT!
Formularul de înregistrare se află mai jos.⬇️
Detalii despre curs:
Data: 31 OCTOMBRIE –  03 NOIEMBRIE 2020 (sâmbătă, duminică, luni și marți)
Oraș: CONSTANȚA
Loc de desfășurare: VA FI ANUNȚAT
Orar de desfășurare: 09:00 – 20:00 (în fiecare zi a cursului)
Cost de participare: 2.000 lei/ persoană
OFERTA:
– 20%!!! DOAR 1.600 lei/ persoană cu plata integrală până la data de 17.10.2020.
După data de 17.10.2020, prețul cursului este de 2.000 lei/ persoană.
Pentru modulul de 2 zile (primele 2 zile), Silva Life System 31.10 – 01.11.2020 (în cadrul aceluiași curs), costul de participare este de 1.000 lei/ persoană. Până la data de 17.10.2020, puteți beneficia de -20%, adică 800 lei/ persoană.
O altă ofertă a noastră este „Pachetul de Familie”, care oferă 10% discount suplimentar pentru oricare membru al familiei cu condiția participării împreună a membrilor familiei la același curs (exemplu: primul membru al familiei – 2.000 lei, al doilea membru al familiei – 1.800 lei, al treilea membru – 1.800 lei, etc.). ATENȚIE! Oferta „Pachetul de familie” nu se cumulează cu alte promoții speciale efectuate pe parcurs.
REPETARE: Costul pentru repetarea cursului este de 150 lei/ modul de 2 zile (SLS sau SIS) sau 250 lei/ întreg cursul de 4 zile.
Dacă însoțiți un cursant nou recomandat personal, repetarea cursului sau a modulului este gratuită pentru dvs. Menționați în câmpul „observații” dacă repetați cursul și dacă însoțiți pe cineva (nominalizați) recomandat de dvs.
Detaliile pentru plata seminarului le veți primi după înregistrarea cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️
De abia așteptăm să ne cunoaștem mai bine la SILVA IMMERSION, pe parcursul celor 4 zile care ne vor schimba viața în bine!
Vă mulțumim!
Anca Jugănaru și Cristi Lazăr
Silva Method Certified Instructors by Silva Method International, Laredo, Texas, USA
FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ⬇️
SILVA IMMERSION 31 OCTOMBRIE – 03 NOIEMBRIE 2020 CONSTANȚA