SILVA INTUITION SYSTEM

ESTE SINGURUL CURS ȘTIINȚIFIC DIN LUME CARE ANTRENEAZĂ INTUIȚIA.”

– Vishen Lakhiani, fondatorul Mindvalley –

„CLARVIZIUNEA ESTE O FACULTATE A MINȚII UMANE, CARE POATE FI ANTRENATĂ.”

– José Silva –

————————-

⬇️ Înscrierea se face cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️

————————-

SILVA INTUITION SYSTEM este modulul avansat al cursului Metoda Silva care te învaţă tehnici bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice care prin învăţarea utilizării frecvenţei alfa a creierului îţi vor oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice.
Scopul fiecărui cursant Silva este să ajungă să trăiască bazându-se pe intuiţie. Experienţa ne arată că peste 97% din cursanţii Metodei Silva dobândesc un nivel uimitor al intuiţiei în doar două zile de curs.
Această rată a succesului este rezultatul a peste 50 de ani de cercetări şi milioane de dolari cheltuiţi în perfecţionarea procesului de sporire a intuiției umane. Lucrând cu milioane de cursanţi Silva de vârste diferite din ţări diferite suntem convinşi că formula noastră, testată şi optimizată este cel mai eficient program de dezvoltare a intuiţiei existent.
Iată ce se va învăța la acest curs unic în lume, fenomenal și transformațional:

✅ Bazele intuiţiei
✅ Exerciţiu Relaxare Lungă
✅ Exerciţiu Picătura energiei sursă
✅ Tehnica Holoviziunii
✅ Exercițiu ESP – Proiecţia în casă și metale
✅ Exercițiu ESP – Proiecţia în copac, frunze, animalul de casă
✅ Exercițiu ESP – Proiecţia în anatomia umană
✅ Exerciţii de orientologie şi demonstraţie a clarviziunii
✅ Seminţele scopului

„Singurul nostru scop aici este să transformăm planeta în RAI.” – José Silva

Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, instructori Metoda Silva, certificați de către Silva Method International, Laredo, Texas, USA, vă așteaptă să vă descoperiți potențialul infinit cu care ați fost înzestrat(ă).

————————————————————————————————————————–

ANCA JUGĂNARU
„Sunt absolventă a Facultății de Fizică din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu o carieră de peste 22 de ani ca profesor de fizică la catedră. Am absolvit cursurile Metoda Silva în anul 2005 și din 2007 le predau ca și instructor. Am avut șansa să întâlnesc un mediu, o filosofie și niște valori care stăteau de ani de zile ca într-un cocon și îmi era teamă să le integrez în normele sociale. Odată cu acest stil de viață care este Metoda Silva și cu un mentorat de excepție, valorile și-au găsit locul firesc în interiorul și exteriorul meu: gândirea pozitivă, meditația dinamică, vizualizarea creativă și perfecționarea intuiției îmi construiesc o stare din ce în ce mai armonioasă zi de zi. Coroborând experiența de profesor, educator și părinte cu principiile Metodei Silva, știu că pot face o diferență în creșterea calității relațiilor între părinți și copiii lor și invers, cât și între profesori și elevii lor și invers. Sunt onorată și bucuroasă să predau Metoda Silva și să întâlnesc de fiecare dată la cursuri oameni care doresc să-și îmbunătățească viața, astfel încât să contribuim împreună la o lume mai bună!”
CRISTI LAZĂR
„Ca pregătire de bază sunt profesor de educație fizică și sport. Lucrez de peste 20 ani în marketing. Am creat și am participat la dezvoltarea mai multor programe și campanii de succes în mai multe domenii pentru firme foarte mari și mărci renumite. Am participat activ la dezvoltarea industriei entertainment-ului românesc în calitate de manager de spectacole, turnee, artiști, evenimente, emisiuni, campanii media. Am absolvit cursul Metoda Silva în anul 2001. Am înțeles foarte repede că am tot ce îmi trebuie ca să practic tehnicile învățate și să obțin rezultate mai bune în viața mea, adică: Dorință, Încredere și Așteptare. La început, nu am practicat. Însă, după ce viața m-a dus „de sus până jos de tot”, am început să practic tehnicile Metoda Silva și am revenit la cursuri, am aprofundat, am exersat, am obținut schimbări majore în bine în viața mea pe toate planurile și, în special, am îmbunătățit major starea mea de sănătate. Am împărtășit din experiențele mele, din succesele mele Silva, am frecventat toate cursurile organizate de Metoda Silva și, la sugestia lui Rajko și cu ajutorul său „m-am trezit”… instructor Metoda Silva. Le sunt recunoscător lui Rajko Kuzmanović, Sorin Sălăjan și Ancăi Jugănaru, iubita și partenera mea, pentru susținerea lor. Eu cred în simplitate, cred în Dumnezeu și în puterea de a crea pe care i-a dat-o El fiecăruia. Cred în mine, cred ca suntem cu toții un tot unitar și știu că „ceea ce gândește unul, îi influențează pe toți”. De aceea, știu că responsabilitatea mea majoră este „Să fiu și să fac din ce în ce mai bine!”. Mai știu că pot să ajut pe oricine acceptă să primească ceea ce am eu de oferit. Mai știu că mai am încă foarte multe de învățat și sunt gata să învăț. Abia aștept să cunosc oameni minunați la cursurile Metoda Silva.”

————————————————————————————————————————–

De ce să urmați cursul CU NOI?
🔴 Pentru că cele 2 zile de programare și reprogramare, de exerciții practice susținute și ghidate, este formula de succes pentru ✅REPROGRAMAREA MENTALĂ de care aveți nevoie! Statisticile noastre arată că, după aceste 2 zile de curs, veți „pleca acasă” cu ✅lecția învățată în practică,  cu ✅un bagaj de cunoștințe imens și cu ✅o parte din „probleme” deja rezolvate!
🔴 Un alt mare beneficiu este faptul că noi, Anca și Cristi, avem două tipologii complet diferite de a preda și susține cursul, ceea ce vă oferă ✅valoare pe mai multe paliere de cunoaștere cu ✅cunoștințe ce se absorb și se fixează rapid pe mai multe căi, prin mai multe tipuri de inteligență. Vă promitem că vă veți relua viața ‼️mai deștep(ta)ți, ‼️mai puternici, ‼️mai încrezători în forțele proprii și în viață, ‼️mai deschiși spre a decide și a acționa pentru a vă schimba viața în „Din ce în ce mai bine!”. Aaaa! Mai e ceva…
🔴 Suntem singurii care predăm ÎN DOI cursul lui José Silva!
Formularul de înregistrare se află mai jos.⬇️
Detalii despre curs:
Data: 7 – 8 NOIEMBRIE 2020 (sâmbătă și duminică)
Loc de desfășurare: ONLINE PE ZOOM
Orar de desfășurare: 09:00 – 20:00 (în fiecare zi a cursului)
Cost de participare: 1.000 lei/ persoană

OFERTA NOASTRĂ: 
– 20% (reducere de 200 lei)!!!
800 lei/ persoană cu plata integrală până la data de 03.11.2020.
După data de 03.11.2020, prețul cursului este de 1.000 lei/ persoană.
O altă ofertă a noastră este „Pachetul de Familie”, care oferă 10% discount suplimentar pentru oricare membru al familiei cu condiția participării împreună a membrilor familiei la același curs (exemplu: primul membru al familiei – 1.000 lei, al doilea membru al familiei – 900 lei, al treilea membru – 900 lei, etc.). ‼️ATENȚIE‼️ Oferta „Pachetul de familie” nu se cumulează cu alte promoții speciale efectuate pe parcurs.
REPETARE: Costul pentru repetarea cursului ONLINE este de 150 lei/ modul de 2 zile (SIS).
Dacă participați alături de un cursant nou recomandat personal, repetarea cursului este complet gratuită pentru dvs. Menționați în câmpul „observații” dacă repetați cursul și dacă însoțiți pe cineva (nominalizați) recomandat de dvs.
Detaliile pentru plata cursului le veți primi după înregistrarea cu formularul de înregistrare de mai jos. ⬇️
De abia așteptăm să ne cunoaștem mai bine la SILVA INTUITION SYSTEM ONLINE, pe parcursul celor 2 zile care ne vor schimba viața în bine!
Vă mulțumim!
Anca Jugănaru și Cristi Lazăr
Silva Method Certified Instructors by Silva Method International, Laredo, Texas, USA
FORMULAR DE ÎNREGISTRARE ⬇️
SILVA INTUITION SYSTEM 7-8 NOIEMBRIE 2020 ONLINE