Terapeutul de lângă tine!

Un program profesional de pregătire a terapeutului.

Este un program profesional care vine în întâmpinarea oricărei persoane atrase de terapiile alternative dar în același timp și psihologilor de școală clasică, vindecătorilor holistici și a altor persoane care doresc și se simt atrase de a ajuta oamenii în procesul autocunoașterii și al vindecării.

La baza acestui program stau: modalități de lucru cu mintea conștientă, subconștientă, cu stările modificate de conștiință, tehnologia dezvoltării minții și autocontrolul mental, reprogramarea mentală rapidă  cât și procesarea emoțiilor de frecventă joasă.

Scopurile programului sunt:

În ce constă acest program?

În primul an de studiu, programul are 4 module de curs și 1 workshop de practică:

Hipnoză Ericksoniană - Nivel de Bază - 6 zile

Terapia Părților - 2 zile

Terapia Resurselor Interioare și Progresii (TRIP) - 2 zile

Energii intruzive și elemente de regresie în vieți anterioare - 3 zile

Workshop de practică - 3 zile

Eveniment surpriză

Organizare

 • După modulul Hipnoză Ericksoniană, participanții primesc un certificat de participare, iar după 4 luni și după predarea și acceptarea a 4 cazuri de succes, vor primi și diploma de absolvire a acestui modul!

 • După modulul Terapia Părților, participanții primesc un certificat de participare, iar după 2 luni și după predarea și acceptarea a 2 cazuri de succes, vor primi și diploma de absolvire a acestui modul!

 • După modulul Energii Intruzive și Elemente de regresie în vieți anterioare, participanții primesc un certificat de participare, iar după 2 luni și după predarea și acceptarea a 2 cazuri de succes, vor primi și diploma de absolvire a acestui modul!

În al doilea an de studiu, programul are 4 module de curs și 1 workshop de practică:

Elemente de regresie în vieți anterioare/ Explorarea simplă a unei vieți anterioare - 4 zile

Elemente de regresie în vieți anterioare/ Podurile/ Alte modalitați de a accesa viețile anterioare - 4 zile

Elemente de regresie în vieți anterioare/ Terapia corpului - 4 zile

Terapia copilului interior - 3 zile

Workshop de practică - 3 zile

Organizare

 • După modulul 1, participanții primesc un certificat de participare, iar după 3 luni și după predarea și acceptarea a 3 cazuri de succes, vor primi și diploma de absolvire a acestui modul!

 • După modulul al 2-lea, participanții primesc un certificat de participare, iar după 3 luni și după predarea și acceptarea a 3 cazuri de succes, vor primi și diploma de absolvire a acestui modul!

 • După modulul al 3-lea, participanții primesc un certificat de participare, iar după 3 luni și după predarea și acceptarea a 3 cazuri de succes, vor primi și diploma de absolvire a acestui modul!

 • După modulul al 4-lea, participanții primesc un certificat de participare, iar după 1 lună și după predarea și acceptarea a 2 cazuri de succes, vor primi și diploma de absolvire a acestui modul!

În al treilea an de studiu, programul are 4 module de curs și 1 workshop de practică:

Viața dintre vieți - 5 zile

Curs special "Anatomia în pași simpli"

Curs special și ateliere "Noua Medicină Germanică" (NMG)

Workshop special de regresii (transgeneraționale, by Proxi, progresii etc.)

Workshop de practică - 3 zile

Organizare

 • După modulul "Viața dintre vieți", participanții primesc un certificat de participare, iar după 3 luni și după predarea și acceptarea a 3 cazuri de succes, vor primi și diploma de absolvire a acestui modul!

 • Cursurile și workshop-urile speciale completează portofoliul de instrumente al terapeutului aducându-i o înțelegere superioară, generând astfel o experiență completă pentru clienți.

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături