Terapia Resurselor Interioare și Progresii

WORKSHOP ANUAL

23-24 MARTIE 2024 - ONLINE

Terapia Resurselor Interioare și Progresii este un modul de învățare  prin practică și prin interacționare specifică. Cursul durează două zile, cu program 10:00-17:00, iar formula de lucru este unică!

Plecând de la ideea că ființa umană, prin definiție, s-a născut geniu și deci, creatoare, vă propun o călătorie în interiorul ființei umane, dincolo de mintea conștientă, acolo unde sunt resursele noastre (ne)bănuite care abia așteaptă să fie recunoscute și ”puse la treabă”!

1. În primul rând vom face cunoștință cu ”celălalt nivel” sau ”nivelul de bază”, cum spune José Silva și  vom experimenta diferite moduri de accesare a stărilor noastre extinse de conștiință.

Din acest moment, începem descoperirea resurselor prin calibrarea imaginației noastre: pornim de la imaginația spontană, la cea intenționată, detaliată, complexă, până la… Imaginea de Aur!

Folosind Imaginea de Aur, vom lucra apoi pe diverse frici: frica de înălțime, frica de insecte, frica de a vorbi în public, etc.; dependențe de fumat, mâncare, alcool sau droguri,  astfel încât după workshop, fiecare participant să poată lucra ușor și singur, folosindu-și resursele descoperite la curs!

2. Percepțiile minții noastre sunt o altă resursă de care ne vom folosi inteligent. Așa cum corpul simte, și mintea simte, adică percepe lucruri, știe, intuiește, iar aceste percepții sunt ”ordonate în spațiu”.

Vom descoperi toate aceste percepții și le vom folosi ca să corectăm cantitatea de mâncare, calitatea mâncării, anularea diverselor frici iraționale precum frica de lift, întuneric și altele.

Important! Toate exemplele enumerate mai sus pot fi adaptate la cazurile specifice, individuale, ale participanților la curs. 

3. O altă parte a cursului este dedicată metaforelor și modului practic în care subconștientul lucrează cu ele.  ”Biblioteca magică a subconștientului” și ”Galeria  de artă a subconștientului”, sunt două tehnici pline de surprize prin care ajungem la răspunsuri fără să implicăm logica.

4. Și nu în ultimul rând, poate cea mai așteptată parte a cursului, este constituită din toate resursele pe care le accesăm călătorind în timp, înainte și înapoi pe linia timpului, și explorând variante mai bune și mai de succes ale Eului nostru. Vom accesa greșeli ale trecutului și ne vom ierta pentru ele, vom copia calitățile unor modele de succes și vom elibera cauze ale unor insuccese din viața prezentă. Unele linii temporale se vor intersecta cu altele… dar subconștientul nostru știe cum să le gestioneze pentru că îl vom antrena pentru asta.

Inspirația acestui curs are la bază doi giganți ai potențialului uman, pe lîngă cel care mă conduce neîncetat în înțelegerea acestui potențial, și anume José Silva.

Am dedicat partea despre resursele interioare care țin de imaginație și de metafore, contribuției inegalabile pe care Milton Erickson a adus-o omenirii în secolul trecut. Milton Erickson este doctor în medicină și psihologie, părintele hipnoterapiei, una dintre cele mai creative și ingenioase personalități psihoterapeutice ale tuturor timpurilor.

Și am dedicat îndrăznelii de a străbate liniile timpului către variante mai bune ale noastre, unicului Burt Goldman, hipnoterapeut și ambasador al Metodei Silva în lume, colaborator prolific al lui José Silva, care la vârsta de 84 de ani aducea inovații în trei domenii diferite, grație acestor călătorii minunate în subconștientul nostru!

Cursul are inclus pe lângă partea teoretică de noțiuni de hipnoza ericksoniană, autohipnoză și autocontrol mental, un REGAL DE PRACTICĂ PE-LOC!

Modul de lucru și de învățare este unic deoarece, spre deosebire de alte cursuri, la T.R.I.P. participă deopotrivă terapeuți și ne-terapeuți. Însă colaborarea dintre ei, pe grupe de lucru de câte trei persoane, în interacțiuni specifice, aduce întotdeauna beneficii neașteptate de ambele părți.

În plus, cine își dorește să lucreze direct cu oamenii pe ansamblul corp-minte-emoții-spirit, prin modulul Terapia Resurselor Interioare și Progresii (T.R.I.P.) testează direct programul profesional ”TERAPEUTUL DE LÂNGĂ TINE”!

Vă aștept într-O Călătorie (TRIP) plină de resurse, pentru o viață și O LUME MAI BUNĂ!

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături