Înscrierile se închid în:

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

PREMIERĂ: online, pe platforma zoom

Un workshop pe viață și pe moarte

Descoperă sensul vieții și eliberează-te de frica de moarte într-un workshop transformațional.

Acest workshop este pe bază de donație în contul ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE MEDITAȚIE ȘI ANTRENAMENT MENTAL IBAN: RO02 BTRL RONC RT05 8914 2701 Banca: Transilvania Ag. Vitan

27 APRILIE 2024

10:00 - 18:00

Ce trebuie să știi despre workshop:

Acest workshop, intitulat “Un workshop pe viață și pe moarte”, este o premieră absolută și are ca scop explorarea aprofundată a subiectelor legate de viață și moarte, prin intermediul unor prezentări, discuții și exerciții practice, prin puterea meditației și a regresiei. 

Alături de noi, Anca și Cristi, vei avea oportunitatea de a explora și de a discuta despre teme precum sensul vieții, acceptarea morții, cum să trăim o viață plină de semnificație și multe altele. 

Workshop-ul va fi dedicat explorării și dezvoltării unor concepte diverse despre viață și moarte, fiind o oportunitate excelentă de a reflecta și dezbate asupra acestor teme fundamentale pentru fiecare dintre noi. Vei lua parte la exerciții de meditație și introspecție și o regresie, care vor oferi oferi participanților posibilitatea de a descoperi și de a elibera eventuale traume, blocaje sau experiențe din viețile lor, într-un mediu sigur și ghidat de un terapeut specializat.

De ce să participi la acest workshop?

 • Ai ocazia să explorezi teorii contradictorii despre viață și moarte, ceea ce te poate ajuta să îți formezi o perspectivă mai amplă și mai profundă asupra acestor subiecte.
 • Vei identifica și conștientiza fricile și emoțiile negative legate de moarte, iar prin intermediul exercițiilor și activităților propuse vei putea să le eliberezi și să îți îmbunătățești starea emoțională.
 • Îți vei recăpăta încrederea în viață și vei învăța să trăiești mai prezent și mai autentic, fără a fi limitat de fricile și emoțiile negative legate de moarte.
 • Vei fi pregătit mental, emoțional și spiritual pentru acest moment important și vei învăța să îți formezi o perspectivă mai pozitivă asupra vieții și morții.
 • Prin regresia într-o viață fericită, vei găsi o resursă personală care îți poate oferi sprijin și motivație pentru a trăi o viață fericită și împlinită în prezent.

Workshop Pe viață și pe moarte

Acest workshop este pe bază de donație în contul
ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE MEDITAȚIE ȘI ANTRENAMENT MENTAL
IBAN: RO02 BTRL RONC RT05 8914 2701
Banca: Transilvania Ag. Vitan
 
 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Pentru cine este acest workshop?

Persoanele care doresc să exploreze mai profund subiecte sensibile legate de viață și moarte și să descopere moduri de a se conecta cu sinele lor mai profund.

Persoanele care trec prin pierderea cuiva drag și doresc să înțeleagă mai bine ciclul vieții și moartea, să își găsească consolare și să se conecteze cu propria lor spiritualitate.

Persoanele care sunt curioase să afle mai multe despre regresia vieților anterioare și să descopere modul în care aceasta poate ajuta la înțelegerea mai profundă a vieții și morții.

Ce îți pregătim la workshop

În prima parte a workshop-ului, vom explora conceptele de viață și moarte într-un mod profund și personal. Vom începe cu o prezentare generală a diferitelor înțelesuri ale acestor concepte și vom explora diverse perspective filozofice și spirituale.

Vom lucra cu exerciții practice și meditații, care ne vor ajuta să ne conectăm cu propria noastră viață și cu celelalte ființe vii din jurul nostru. Vom reflecta asupra a ceea ce ne dă sens și împlinire în viață și cum putem trăi o viață plină de semnificație și scop. De asemenea, vom explora conceptul de moarte și modul în care acesta influențează viața noastră și a celor din jurul nostru.

Concret, vei afla mai multe despre:

Planeta Pământ și populația umană: cifre, date, argumente despre câți oameni au trăit și au murit, câți trăiesc și câți vor muri, evoluția civilizațiilor, efemeritatea existenței umane.  

Considerații despre viață și moarte: conceptul vieții și al morții în diferitele culturi antice, în diferite religii, în lumea de azi și de ce ne-am depărtat de Natură și Creație în zilele noastre. 

Viața și ciclurile ei: anotimpurile vieții, vârstele, timpul și „moartea” a tot ce există.

Nașterea: de unde venim? Cum?  

Viața de dinainte de viață: de unde venim? Cum venim? Cum prindem viață? Ce minune ne aduce viața în trup? Ce putere există în spatele vieții?

Viața de dinainte de moarte: cum trăim? Trăim cu adevărat sau doar vegetăm în așteptarea morții? Credința înseamnă nemurire. 

Moartea de după moarte: persoane care au trecut prin „moarte temporară” (clinică) spun că ne așteaptă după momentul morții o lume conformă cu felul în care terminăm viața aici. 

Moartea de dinainte de moarte: frica înseamnă absența Credinței adică absența Vieții. Trăim cu frică? Suntem deja „morți” fiindcă experimentăm vibrații potrivnice vieții. 

În plus, vei descoperi și o viziune personală despre viață și moarte, Univers și Dumnezeu, energie și multidimensionalitatea ființei umane. De asemenea, se va discuta despre misiunea fiecăruia pe pământ și cum talentele și abilitățile noastre ne ajută să ne îndeplinim această misiune. Workshop-ul va include și un exercițiu de meditație pentru a recunoaște aceste talente și abilități.

În a doua parte a workshop-ului, vom  continua să explorăm lumea interioară a ființei noastre prin intermediul meditațiilor și introspecției. Vei descoperi tehnici și instrumente pentru a îmbunătăți starea de conștiență și pentru a te conecta mai bine cu sinele. 

Va fi o oportunitate unică de a începe un proces de regresie profundă și eliberatoare, fiind o zi în care accentul este pus pe puterea terapiei prin regresie. O călătorie imaginativă a subconștientului pe linia timpului în viața curentă sau în vieți trecute. 

Vei descoperi cum să te conectezi cu experiențele tale interioare, să descoperi traume și blocaje care pot să fi fost înstrăinate sau uitate în timp și să le eliberaezi din subconștientul tău.  Cu ajutorul terapeutului specializat, vei fi ghidat prin procesul de regresie, pentru a putea elibera aspectele negative care au fost îngropate în subconștientul tău și care te-au împiedicat să avansezi în viață.

Vei conștientiza unele resurse (talente și abilități) și le vei aduce în viața actuală cu scopul alinierii la misiunea personală și pentru a trăi o viață fericită, cu sens. Iar la final, îți vei mulțumi ție pentru că ți-ai oferit și ai îmbrățișat oportunitatea extraordinară de a începe un proces de auto-descoperire și vindecare.

Workshop-ul se va încheia cu discuții despre experiențele trăite în cadrul regresiei și se vor oferi sfaturi și strategii pentru a continua explorarea și evoluția personală în mod conștient + o sesiune magică de Q&A. 

Workshop Pe viață și pe moarte

Acest workshop este pe bază de donație în contul
ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE MEDITAȚIE ȘI ANTRENAMENT MENTAL
IBAN: RO02 BTRL RONC RT05 8914 2701
Banca: Transilvania Ag. Vitan
 
0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături