rescrie-ți viața!

Workshop de reprogramare mentală PURE
- Punctual Ușor Rapid Eficient -

Anca Jugănaru

De la orientarea mea către zona studiului minții și a creierului uman, adică din anul 2005, am învățat mult și mi-am completat cunoașterea dar mai ales experiența în ceea ce privește beneficiile unor stări controlate de adâncă relaxare, stări care se cunosc ca și „stări alterate de conștiință” , pe care prefer să le numesc „stări extinse de conștiință” pentru că nu este vorba despre ceva nebenefic sau nefolositor, din contră.

Apoi, din munca unu la unu, lucrând cu clienții mei în hipnoză, am reușit să văd cum programe precum: dependențe de substanțe, frici, fobii, lipsa încrederii, emoții haotice, insomnii, sensibilitate emoțională exagerată și altele, au fost șterse din subconștient după o singură programare!

Acela a fost momentul în care am început să integrez în metodologia diverselor tipuri de meditație, tehnici care să șteargă rapid și eficient programele limitatoare! 

Și astfel s-a născut conceptul de Workshop RepPURE (Workshop de Reprogramare Punctuală Ușoară Rapidă și Eficientă).

Ce vei învăța la acest workshop?

Cui se adresează acest workshop

este instrumentul perfect pentru absolventul Silva care vrea să conceapă exerciții de reprogramare mentală, atât pentru el, cât și pentru cei dragi

este perfect pentru orice persoană care meditează și vrea să aprofundeze corect domeniul meditației științifice, în scopul de a-i ajuta și pe alții

este recomandat oricărui terapeut care încă nu a absolvit un curs de autohipnoză

este potrivit terapeutului care vrea să se perfecționeze în scripturi hipnotice și stări de transă adâncă

Uite cum trebuie să te pregătești pentru workshop:

Îți sugerăm câteva materiale de studiu (cărți) pentru acest workshop:

"Autocontrol prin Metoda Silva" - autor José Silva

"Întinerește și trăiește mai mult" - autor Deepak Chopra

"Afirmații pozitive" și/sau "Pot face acest lucru" - autor Louise Hay

"Autocontrol prin Sugestie Conștientă" - autor Émile Coué

Din materialele citite, poți să realizezi o compunere imaginară de o pagină care să cuprindă următorii termeni prestabiliți: adânc, relaxat, calm, liniște, mai jos, profund, mai adânc, din ce în ce mai relaxat etc.
Tema poate fi: plimbare în pădure sau plimbare pe plajă și să sugereze relaxarea progresivă a corpului și a minții persoanei respective. Se pot folosi orice fel de metafore sugestive care ajută la atingerea scopului compunerii, adică relaxarea!

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături