Workshop 1

Workshop de reprogramare mentală PURE
(Manifestă Buna Ta Stare)

“Bunăstarea este un Drept din Naștere! Ea ar trebui să fie un Standard și nu un lux!” (Anca Jugănaru)
Este foarte reconfortant să îți dai seama, de ce uneori proiectele noastre întârzie să se finalizeze și trenează… Nu pentru că am fi leneși sau nu am lucra corect, ci pentru că nu am ajuns încă la sursa blocajelor noastre, pe diferite domenii!
Domeniul bunastării este întotdeauna sensibil și controversat pentru că are atasate foarte multe programe legate de bani și prosperitate financiară. 
Maestri spirituali ai tuturor timpurilor ne învață că Bunăstarea este un drept divin cu care venim pe Pământ și care se manifestă atunci când fiecare dintre noi punem în slujba oamenilor Talentul și Abilitățile cu care am fost echipați pentru această viață. De aceea, vestea bună este că bunăstarea e un rezultat pe care îl putem obține dacă respectăm legile Naturii și ale Vieții:  “Dăruiește și vei Dobândi ceea ce ai nevoie și chiar mai mult… “(José Silva)
Așa am gândit acest workshop: ca o legatură implicită între talentul/abilitățile și misiunea, și răsplata acestor contribuții unice și individuale la binele lumii!
Iar răsplata ESTE o Stare Buna pe toate planurile, nu doar finaciară!

La ce să te aștepți, efectiv?

RepPURE este un workshop efectiv transformațional care folosește tehnici terapeutice moderne și eficiente, rapide și punctuale pentru a conștientiza programele individuale de blocare a bunăstării, a le șterge rădăcinile și a “încărca” programe noi, benefice, în locul lor!
Totul se întâmplă pe parcursul a două zile intense și pline cu exerciții în alpha, beta și theta, împletind tehnici de autocontrol mental, cu elemente de hipnoză adâncă, cu tehhnici de regresie în viața curentă dar și într-o viață anterioară în care bunăstarea s-a blocat, și cu scripturi de reprogramare mentală punctuală, ușoară, rapidă și eficientă (PURE).
În prima zi declansăm și potențăm talentele și abilitățile, urmând ca a doua zi să deblocăm bunăstarea și să rescriem minte pentru acest drept divin!

Cui se adresează acest Workshop?

celor care simt că încă nu și-au atins potențialul în această viață;
celor care încă nu și-au monetizat complet abilitățile și talentele;
 celor care incă nu sunt pe deplin edificați de potențialul lor creator și încă se îndoiesc de propriile capacități și talente;
celor care deși își cunosc talentul și îl practică, nu sunt multumiți de nivelul lor financiar și vor să îl monetizeze chiar mai mult;
celor care deși își cunosc talentul, nu îl practică, din teamă de a nu „lăsa siguranța din mână”, pentru că „este prea târziu” sau din alt motiv;
 celor care lucrează cu stările extinse de conștiință, care știu că au blocajele legate de bunăstare și vor să le elimine odată pentru totdeauna;
 oricărei persoane cu aspirații de a-și împlini scopuri mărețe și a-i ajuta și pe alții prin exemplul lor;

Ce metodologii se folosesc în workshop?

Workshopul folosește toate tipurile de experimentare, conștientizare și învățare în :
frecvența Beta (in grupe de lucru, prin împărtășirea experiențelor, cu schimbare de roluri)
 frecvența Alpha (prin exerciții de conectare la scop cu descoperirea talentelor și abilităților din viața curentă, și antrenament multisenzorial pentru navigarea ușoară în stări modificate de conștiință)
 frecvența Theta (printr-un antrenament unic de lucru în Theta cu păstrarea activă a stării de conștiență, prin tipuri diferite de regresii cu scopul găsirii programelor limitative  personale legate de misiunea în viață și de bunăstare, prin eliminarea rădăcinilor programelor limitative și prin rescrierea minții cu super-programe benefice).

Iată ce spun specialiștii:

Cristi Lazăr,
profesor de educație fizică și sport, instructor Silva, hipnoterapeut și antrenor mental pentru performantă
„În perioada copilăriei implementăm programe, convingeri și credințe care fac din noi ceea ce suntem azi. Apoi aceste programe ne definesc ființa care suntem  și pentru a redeveni noi, cei naturali, este nevoie să lucrăm cu noi, și să ne descoperim limitările… Workshopurile Ancai Jugănaru antrenează cât mai multe zone ale conștientului dar mai ales ale subconștientului pentru a identifica, a  șterge și apoi a înlocui programele limitatoare nebenefice cu programe benefice, folositoare.
 Această muncă cu propria minte este realizată printr-o multitudine de tehnici inteligent alăturate și conduse și folosind toate frecventele în care creierul poate functiona conștient: beta, alpha, și theta. În plus, alternând diferite tipuri de meditație ghidată cu hipnoza și autohipnoza dar și cu regresii în vieți anterioare și în propria copilarie, Anca oferă un regal de lucru cu mintea la un nivel complet! Și ce este cel mai important: rezultatele vorbesc singure!”

Pentru acest workshop este necesar să te antrenezi astfel:

 ascultă de minim 5 ori “Relaxarea adâncă” și care va fi punctul de pornire al workshopului !!!
Totodată este necesar să oferi feedback în scris despre cum ai simțit acest exercițiu fizic, mental și emoțional, până la începerea workshopului.
tot pentru antrenamentul tău, este necesar  să asculți CD-ului  Relaxarea Lungă, de cel puțin două ori până la data cursului.
Ambele materiale sunt incluse în costul cursului și le vei primi imediat ce ne trimiți dovada achitării integrale a workshopului.

ATENȚIE! Ai nevoie de minim 5 zile ca să asculți toate materialele și să fii optim antrenat pentru workshop !

Dacă ar fi să concretizez ceea ce învățăm și experimentăm pe propria persoană în acest workshop, ar fi cele patru elemente definitorii ale manifestării bunei stări:
    1. activarea și creșterea încrederii în talente cunoscute și mai puțin cunoscute;
    2. revelațiile din copilărie unde am acceptat credințele altora despre bani și bunăstare și deși ele nu ne aparțin, ne-au creat viața pe care o avem;
    3. felul în care ștergem acele blocaje ale bunăstării și ale banilor în viața noastră;
    4. felul unic în care rescriem mintea pentru a face un salt cuantic în bunăstarea noastră ca și drept divin.
Ceea ce iubesc în plus la acest workshop este că tehnicile de lucru sunt standardizate, algoritmizate și pot fi oricând repetate cu rezultate eficiente, atât imediat dar și pe termen lung.
Închei spunând că…  „ Atâta vreme cât avem proiecte neimplinite… toți suntem clienții Bunăstării!”
Aceasta este și motivul pentru care eu lucrez cu voi la fiecare workshop și abia aștept  să-mi reîmprospătez convingerile și să-mi rescriu mintea  împreună cu voi…zi după zi!
                                                                    De aceea pot spune că : „Eu vă mulțumesc!”
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături