ATELIERELE ALPHA sunt întâlnirile regulate la care au acces absolvenții de Metoda Silva.
În cadrul acestor întâlniri răspundem la întrebări, oferim consultanță și ghidaj, detaliem tehnici învățate, lucrăm la proiecte individuale și comune, ne recunoaștem succesele, învățăm de la invitați cu rezultate deosebite și ne bucurăm la maxim de mediul special creat pentru meditație și lucrul cu mintea.

RepPURE este un workshop efectiv transformațional care folosește tehnici terapeutice moderne și eficiente, rapide și punctuale pentru a  conștientiza programele individuale de blocare a bunăstării, a le șterge rădșcinile și a “încărca”  programe noi, benefice, în locul lor!

Workshop 1

MANIFESTĂ BUNA TA STARE!

Lucrând la rădăcini și la cauză și ținând cont de mecanismul manifestării bunăstării, Workshp-ul RepPURE vine ca o ușurare după ani de muncă și învățare și ca un cadou de suflet pentru toți cei care simt că încă nu și-au atins potențialul în această viață!

REGRESIE DE GRUP

RepPURE este un workshop efectiv transformațional care folosește tehnici terapeutice moderne și eficiente, rapide și punctuale pentru a conștientiza programele individuale de blocare a bunăstării, a le șterge rădăcinile și a “încărca” programe noi, benefice, în locul lor!

Regresie de grup mica
AA blank

ATELIERELE ALPHA CU ANCA ȘI CRISTI

ATELIERELE ALPHA sunt întâlnirile regulate la care au acces absolvenții de Metoda Silva. În cadrul acestor întâlniri răspundem la întrebări, oferim consultanță și ghidaj, detaliem tehnici învățate, lucrăm la proiecte individuale și comune, ne recunoaștem succesele, învățăm de la invitați cu rezultate deosebite și ne bucurăm la maxim de mediul special creat pentru meditație și lucrul cu mintea.

Testimoniale

Testimonial contents
Happy
CMO, HappyAddons
Testimonial contents
Happy
CMO, HappyAddons
Testimonial contents
Happy
CMO, HappyAddons
0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături